(VIDEO) AMERIČKI OFICIR OTKRIO, VIĐALI SMO NLO SVAKOG DANA – ONI SU TAMO I GLEDAJU NAS

Govoreći uoči objavljivanja izvještaja Pentagona o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) bivši poručnik američke mornarice Rajan Grejvs pričao je o svojim navodnim susretima sa letećim objektima nepoznatog porijekla

Prema „Si- bi-si njuzu”, Grejvs je rekao da su on i drugi piloti njegove borbene eskadrile F/A-18 otkrili „čudne, neidentifikovane objekte koji manevrišu” u vazdušnom prostoru jugoistočno od Virdšinija biča.
To se, očigledno, dešavala redovno, praktično svakog dana dvije godine za redom, od 2015. a Grejvs je naveo da su ih piloti na kraju počeli uzimati „zdravo za gotovo”.
Iskreno sam zabrinut. Znate, da su to taktički avioni iz druge zemlje koji su letjeli gore, to bi bilo veliko pitanje, ali zato što to izgleda malo drugačije, zapravo mi nismo spremni da se suočimo sa problemom. Srećni smo jer ignorišemo činjenicu da su oni tamo i gledaju nas svaki dan – rekao je tokom intervjua za „60 minuta”

Iako je Grejvs te objekte nazvao „prijetnjom po bezbjednost”, rekao je da piloti koji su bili svjedoci NLO-a očigledno imaju različita mišljenja o tome šta bi ti objekti zapravo mogli biti, a moguća objašnjenja su da bi to moglo biti „tajna američka tehnologija” ili „neprijateljska osmatračka platforma”.
Ovo je teško objasniti. Imate rotaciju, imate velike nadmorske visine. Imate pogon, zar ne? Ne znam. Iskreno, ne znam šta je to. Rekao bih da je najveća vjerovatnoća da je to program za posmatranje prijetnji – rekao je Grejvs dok je gledao jedan od deklasifikovanih video zapisa.

Previous articleDODIK KUHA UZ PJESME OMILJENOG MU PJEVAČA
Next articleNAJKONTRAVERZNIJI LIK SRPSKE ISTORIJE! MARKO KRALJEVIĆ- SRPSKI JUNAK ILI IZDAJNIK?