Udario svog igrača pa ga davio na zemlji

Golman potpuno poludio, dobio crveni jer je nasrnuo na saigrača! (VIDEO)

IZVOR: TWITTER/PRINTSCREEN/@BBCSPORTNI

Ovakve scene se ne viđaju često.
Nevjerovatna scena u derbiju sjevernoirskog fudbala! U meču velikih rivala Glentorana i Kolerejna bilo je 2:2, a iako su viđena četiri pogotka meč će ostati upamćen po trenutku ludila golmana Glentorana Arona Mekerija.

Ulazilo se u finiš meča, igrao se 80. minutu kada je Katair Fril postigao izjednačujući gol za Glentoran, a Mekeri je bio bijesan na reakciju svoje odbrane.
On je poslije primljenog gola prvo odmah ustao i ustremio se na svog saigrača Bobija Burnsa. Ovaj 22-godišnji lijevi bek je očigledno bio kriv za nešto u akciji kod primljenog gola, ali to ne objašnjava Mekerijevu reaciju. On je bijesno dotrčao, a onda udario svog saigrača, da bi ga potom pritisnuo na zemlju!

Pritrčali su drugi igrači, jedan je čak svog golmana gađao loptom i jedva su uspjeli da izbave nesrećnog Burnsa. Pogledajte ovaj momenat:


Da stvar bude gora po Glentoran na samo nekoliko metara od svega ovoga bio je sudija koji je prišao i pokazao bijesnom golmanu crveni karton!

Naravno tu ništa nije sporno, jer po fudbalskim pravilima kartoni se dobijaju i za grubosti, startove i udarce upućene saigračima.

Previous articleEvo kako da uštedite pri kupovini namirnica
Next articleNajveća poskupljenja u Njemačkoj u poslednjih 30 godina