SLUČAJNI SNIMAK KAMERE OTKRIO

Gde moj MUŽ ide svake NOĆI kad ja ZASPIM…

Kada je otkrila njegovu najveću tajnu, njen svijet se srušio
Vjerovatno nema bolnije stvari nego kada poslije mnogo vremena shvatite da vaš partner nije osoba kakva ste mislili da jeste.

U to se na najgori način uvjerila i Britanka koja je slučajno otkrila da je suprug godinama vara.

“Ja imam 42, a moj suprug 44 godine. Kada smo se upoznali, bukvalno me je oborio s nogu i mislila sam da sam najsrećnija osoba na svijetu”, započinje ona svoju priču i nastavlja:

“Tada nisam znala da ima tajnu stranu. Prvi znak upozorenja je bio kada sam primjetila da svaki trenutak, čak i dok spremam večeru koristi da se iskrade u sobu i gleda pornografiju na laptopu”.

“Nakon rođenja ćerke, postavili smo kamere u većem dijelu kuće. Dok sam jednog dana provjeravala snimke, slučajno sam primjetila kako se moj suprug u gluvo doba noći iskrada iz naše spavaće sobe. To mi je bilo čudno i vratila sam traku nekoliko dana unazad, i ispostavilo se da je to radio skoro svake noći”, navodi Engleskinja.

“Naredne noći sam se pretvarala da spavam i on se ponovo išunjao napolje, a nekoliko sekundi kasnije sam čula kako pali auto i odlazi negdje. Bila sam u totalnom šoku. Čovjek u kojeg sam imala toliko povjerenje, očigledno nešto krije od mene. Vratio se ujutru, prije nego što sam se probudila”, kaže žena.

“Potom sam sledećeg dana provjerila njegov mobilni telefon i pronašla nekoliko brojeva s kojima se očigledno redovno dopisivao. Nazvala sam jedan od njih i dobila sam agenciju za poslovnu pratnju! Moj svijet se srušio. Čim se vratio sa posla suočila sam se sa njim i on je prvo negirao sve, a onda je priznao da se redovno viđa sa prostitutkama tokom svojih noćnih izleta”, objašnjava Engleskinja.

“Da sve bude još gore, ispostavilo se da je on to radio čitavih 10 godina, otkada smo se vjenčali, pa čak i dok sam ja bila trudna sa našom ćerkom. Nije mi jasno zbog čega mu je to bilo potrebno, jer uvijek smo imali sjajan seksualni život. Ali, očigledno je da mu ja nisam dovoljna”, zaključila je prevarena Britanka.

Previous articleLAKTAŠI: POLICAJCA udarao šakama i nogama
Next articleTARA I ŠA U VRELOJ AKCIJI POD TUŠEM! SVE SE ORILO (VIDEO)