BOSANAC IMAO 49 BRAKOVA I 550 ŽENA I NIJE MOGAO NI SA JEDNOM

Potpuno iskrena ispovest čuvenog Taiba Seferovića, kojeg mnogi nazivaju Donom Žuanom iz Zenice.

Šezdesetpetogodišnji Taib Seferović je u Zenici poznat i pod nadimkom Tito. Kaže da iza sebe ima 49 brakova, a moli “Telegraf” da mu pronađe i 50. ženu.

– Imam 50 dece, a u kontaktu sam sa njih 25 do 30 – kaže on u razgovoru za naš portal dodajući da se mnoga njegova deca i dalje ne poznaju.

– Prva supruga mi se zvala Rašida, a bila je starija od mene dve godine. Prvo smo dete dobili kada sam imao 13 godina. Zaljubio sam se u nju u školi i, kada sam se vratio, rekao sam ocu da se ženim. Za to nisu bili ni moji ni njeni roditelji, ali nikada nismo marili za to. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak. Nakon njega, shvatio sam da su žene moj život i počeo sam da menjam jednu za drugom.

– Nisu se mnogo bunile, jer su dobijale dovoljno ljubavi. Nisam među njima pravio nikakve razlike. Imao sam 49 žena, a prema papirima u opštini, ženio sam se samo 11 puta. No, moje žene nisu previše marile za te pravne regularnosti.

Kako kaže, još uvek nema ženu, te misli da i dalje nije kasno da pronađe jubilarnu 50.
– Ma, samo da je iz Beograda ili iz Srbije – kaže i dodaje kakva bi trebalo zadovolji njegov ukus – Da je zgodna, lepa, punija i da ima od 20 do 40 godina.

Jednom se čak desilo da ga je u Tarčinu zaustavio policajac koji mu je uzeo dokumente i otišao nazad u svoj automobil. Nakon što nije izašao 10 minuta iz vozila, Taib mu je prišao i pitao da li je sve u redu.

– Otvorio je vrata, dao mi dokumente i kroz plač rekao – Pa, ti si moj tata. Bio je to moj Dino. Nisam ga video 30 godina.

Kako je uopšte došlo da ima toliko žena?

– Prvi seks sam imao sa 9 godina, a oženio sam se već sa 11. Onda sam se zaljubio i sve je tako spontano krenulo dok sam vozio taksi, svirao harmoniku po kafanama. Nema šta nisam radio.

Iako je njegova najveća ljubav Džemila, koja je ostala da živi i radi u Nemačkoj, kako je moguće da nijedna od tih žena nije dugo trajala u njegovom životu?

– Ma, žene su čudo. Ljubomorne su. Sve su iste, hoće da imaju svoje ja, ali ja to ne dam. Ja volim da radim, volim da sviram, volim da taksiram, volim i ženu, ali nek me pusti malo da uživam, pa nek uživa i ona. Nažalost, nisu žene tako navikle. U većini slučajeva bi one da komanduju ljudima. Moj otac ne valja, moja majka ne valja, moja familija ne valja, a njena je idealna. Treba poštovati obe strane – zaključio je Taib u razgovoru za “Telegraf”.

Previous articleRAZOTKRIVENE MRAČNE TRAUME LEJDI GAGE KOJE NIKO NIJE ZNAO
Next articleKAKO DA SPRIJEČIMO POJAVU ŽUTIH ZUBA?