BAKA “OGREBALA” 500.000€, VLASNIK TRAFIKE JOJ OTEO SREĆKU I POBJEGAO!

Vlasnik kioska na kom je baka na “greb-greb” kartici osvojila pola miliona evra dao se u bijeg na motoru, uhvaćen tek na aerodromu!

Vlasnik kioska u Napulju ukrao je jednoj baki dobitnu srećku od čak pola miliona evra, pa pokušao da pobjegne na Kanarska ostrva. Prvo je baka na njegovoj trafici kupila dvije “greb-greb” srećke, a kada je vidjela dobitak, zamolila je radnika da potvrdi iznos. On je srećku dao vlasniku kioska, koji ih je stavio u džep i pobjegao! Sjeo je na svoj skuter i odvezao se u pravcu rimskog aerodroma.

Međutim, prema pisanju italijanskih medija, granična policija na aerodromu spriječila ga je da sprovede ovaj plan u djelo. Kod sebe je, međutim, imao samo avionsku kartu, ali ne i srećku, te se sumnjiči za krivično djelo krađa iako se ne zna gdje je dobitna srećka završila.
Reagujući na ove događaje, italijanska poreska uprava koja organizuje igre na sreću će zamrznuti sve brojeve srećki koje su dostavljene ovom kiosku kako bi se spriječilo da novac sa srećke preuzme neko drugi.

(MONDO)

Previous articleMLADIĆ IZBODEN NOŽEM U MASOVNOJ TUČI, BORE MU SE ZA ŽIVOT
Next articleTUŽILAŠTVO BIH: MULAHUSIĆ SE DOVODI U VEZU SA OSOBAMA BLISKIM AL KAIDI