BABIĆI I LAMOVITA ORGANIZUJU PROTESTE U GRADU PRIJEDORU

Pa ljudi, mi sve možemo razumijeti i strpljivi biti. Tako je kako je bilo i nastaviti dalje najbolje što se može za Grad Prijedor. Nije život stao.

Ne mogu a da ne spomenem mladu ekipu iz Babića i Lamovite. Vidi se, trude se dječaci. Rođak, sestrić šta im je više ko zna, više nije to što bio. I oni u čast svog rođaka organizuju velike proteste u Gradu Prijedoru.

Velikom silom bodre rođaka, da se ne predaje do kraja, dok sudija ne odsvira kraj.

Kako smo saznali radi se o Nemanji Kvočki i Gordani Mišić Bundža.  Iz pouzdanih izvora saznajemo, da će protesti biti toliko veliki da će okupiti vjerovatno samo oko sata. Čak ni vodeći ljudi unutar stranke nisu se odazvali pozivu.

Da, oni imaju potpuno pravo. Selo Babići i Lamovita ne mogu održati proteste u njihovom zaseoku ili ispred zeme a mogu da održe proteste u Centru Prijedora.

Da, to smo mi sebi dozvolili. Da svi drugi mogu odlučivati o Gradu Prijedoru i kad god se kome prohtije bahatiti se, kao što su se mnogi bahatili pa su prošli kako su prošli.

Na fb možete pronaći njihovu grupu koja broji dvadesetak rođaka i nekolicinu pristalica pive, sendviča i džabane.

Sa velikom radoznalošću pratićemo daljna dešavanja i gledati kako će se Lamovićani i Babićani snaći sa gradskim vukovima na njihovoj teritoriji.

Ovo je satiričnog karaktera

Tpt

 

Previous articleSAŠA BURSAĆ DA RASPUSTI GRADSKI ODBOR SNSD-a ILI DA SPREMI GRADIVO
Next articleZELJKOVIĆ I OSTALI DANAS PONOVO NA ISPITIVANJU U REPUBLIČKOM TUŽILAŠTVU