ŽESTOKA RASPRAVA: Stanislav Liščinski- Slađana Radaković

Na ovu objavu Liščinskog, Slađana Radaković (nezavisni kandidat na predstojećim izborima za Gradonačelnika Prijedora) odgovorila je u svom stilu. Međutim, ni Liščinski nije ostao dužan.

Slađana je nezavisna do kraja. Nije na prodaju! Tek će nas više biti! 💪Zar vaš Nebojša Vukanovič nije nezavisan i ne čudite se tome, a slika se s kim stigne. Lijep pozdrav gospodine Lisčinski

LIŠČINSKI ODGOVARA

Dr psih. Slađana Radaković – nezavisni odbornik Skupštine grada Prijedora
Sladjana, ja vam zelim srecu u zivotu i politickoj karijeri i to sam postovanjem prema Vama kao prema osobi sigurno pokazao u zivotu do sada!
Ne mozete reci za Vukana da se slika sa SNSD sektom, jer to je covjek koji nece ni da ih pozdravi kada ulazi u narodnu skupstinu, veoma dobro to znam, znaci pricate gluposti, ili me demantujte sa Vukanovom slikom iz privatnog zivota sa nekim od sektasa, jer to je sramota za nekog ko je “nezavistan”.
Nemojte mi zamjeriti, ali i kao politicara i kao gradonacelnika kada bi pobjedili, ja cu vas i kritikovati i hvaliti za sve u ovom gradu sto bi radili.
A pitanje se postavlja, kako vi mislite kontrolisati skupstinsku vecinu i donositi dobre odluke za grad kraj SNSD-a?
Zato ne vjerujem Vam da ste nezavisni, ni Vi, niti bilo ko od kandidata.

Posle su se i uključile ostale osobe a jedan komentar izdvajamo koji je pogodio u srce i svaka čast na komentaru.
Sladjana Borojevic Radakovic
Ne zavidim ja nikome a pogotovo tebi a mrzim onu bagru, mrzim ih jer sam JA SVOJA a to sam pokazala i dokazala za razliku od ostalih. Mrzim ih jer su sami napravili toliko zla i unijeli mrznju medju ovaj narod. Mrzim ih je necu da se prodam. Mrzim ih jer su otjerali meni drage ljude. Mrzim ih jer nemaju nista osim clanske karte. Mrzim ih jer ne zelim da budem nicija konkubina. Mrzim ih jer su unistili sve. Mrzim ih jer bisere mijenjaju za blato. Mrzim ih jer …oni mrze sve one koji nisu kao oni.

Tpt

Previous articleOpština Kotor Varoš nezakonito srušila objekte na ekskluzivnim lokacijama
Next articleUspjesi Petrovića i Stanivukovića su uvod u pobjedu Predojevića