Željka, Radmanović, Radovan, Majkić, svašta pričaju po Banjaluci. Kod tebe ćute, a ovamo pričaju da si prolupao, da si izgubljen i da je gotovo

Utekstu pod naslovom “Miloradu, da se ne zaboravi”, Kalabić podsjeća na ranije Dodikove izjave tvrdeći da je lider SNSD “prodao Vojsku Republike Srpske kako bi napredovao u karijeri”.

– Kada ste Milorade, ti, Ivanić i Kalinić odlučili da predate VRS na nivo BiH, ja sam bio protiv. Sjećaš sa da sam i tebe molio da budeš protiv. Ti si rekao da moraš i da imaš pritisak. Pitao sam te kakav, nikada nisi objasnio. Ja moram priznati da sam glasao po savjesti i da ni tada ni poslije nisam imao nikakav problem, pritisak ili nešto slično. Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da je taj pritisak u stvari trgovina i što si više ustupaka pravio, više si napredovao – navodi Kalabić.

Ovo pišem, kako navodi Kalabić, zbog budalaština koje Dodik promoviše ovih dana oko vojske i odbrane.

– Vidiš, Milorade, ti si sa bratijom predao VRS bez i jednog metka, bez i jednog ustupka i bilo kakvog benefita za Republiku Srpsku. I sada ti nas ubjeđuješ Milorade da će isto tako Bošnjaci, a i Hrvati tebi to ponovo predati bez metka, bez borbe, bez teške muke. Neće Milorade. I ja i ti to dobro znamo. Ti znaš da je tvoja priča šuplja i prazna i namijenjena onim nesrećnicima pod šatorom uz litru jesenje brlje. A poslJedice tvoje politike mogu biti pogubne za sve nas. O tome neki drugi put. Još samo da ti kažem, da ovi nesrećnici što stoje iza tebe kao da im je neko umro, Željka, Radmanović, Radovan, Majkić, svašta pričaju po Banjaluci. Kod tebe ćute, a ovamo pričaju da si prolupao, da si izgubljen i da je gotovo. Ti znaš kako ja to znam…. Nije dobro Milorade…. – stoji na kraju objave.

Previous articlePitanje je kada će unutrašnji pritisak u SNSD-u da eksplodira kao pretis lonac
Next articleNjemačka ukida vanredno stanje