ZAŠTO SE ŽELJKI GRUBANU NE ODUZME VOZAČKA ZA VOŽNJU 250 KM/H MAGISTRALNIM PUTEM

Željko Gruban je lični vozač gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića. Na ovo mjesto vozača je primljen odmah nakon imenovanja Dalibora Pavlovića za Gradonačelnika.

Kako smo saznali, prije ovog radnog mjesta je radio u    ” Zavodu za djecu sa invaliditetom” Prijedor na poslovima gljivara u pomenutoj instituciji.

Kako smo saznali, ta ista gljivara u pomenutoj intituciji više  ne proizvodi gljive, što nas dovodi u pitanje, da je to bilo samo radno mjesto za Željka Grubana rezervisano. Dalje kako smo ulazili u detalje za radno mjesto gljivara nije bilo konkursa, već je zaposlen na lijepe oči.

U veoma bliskim prijateljskim vezama bili su obojica i prije stupanja Dalibora na mjesto Gradonačelnika.

Kakve Željko kvalifikacije ima da je tako brzo ispunio uslove ličnog vozača Gradonacelnika, može se ispitati i vidjeti na prijemnom konkursu u Gradskoj Upravi ili se radi opet o nepotizmu. Ali nećemo da plašimo dotičnog Miku Hakinena sa tim detaljima.

Koliko je on bahat vidi se na snimku Marka Munjize kako dotični Željko Gruban pokazuje srednji prst narodu iz auta, što je vjerovatno naučio od svog prijatelja Dalibora, koji je to isto uradio samo u skupštini Grada Prijeodora.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=163641865901549&id=100521862213550

Ono što je strašno je vožnja 250 km/h putevima na kojim ova brzina je zabranjena i to saobraćajnom trakom dvosmjernog smjera. Da bi vidjeli koja je to stvarna brzina pogledajte u videu auta koja idu iz suprotnog smjera.

Marko Munjiza je prvi objavio ovaj snimak i ima sve dokaze da je u pitanju Gradonačelnikov Auto. Kao i sto mozete vidjeti ukrase u autu još od ranijeg snimka Marka Munjize

 

Vjerujemo da će prijedorska policija u saradnji sa policijom iz Grahova istražiti ovaj slučaj i sankcionisati ovakve manijake sa puteva.

Napominjemo, da je za prekoračenje brzine od preko 30 km/h prema ZOOBS-a BiH propisana novčana kazna od 400 KM do 1000 KM, od 2 – 6 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 2 kaznena boda.

Tpt

 

Previous articleEKSPLOZIJA U GETEBORGU, 25 LJUDI U BOLNICI
Next articleMINISTRICA DAVIDOVIĆ OKRENULA LEĐA SELAKU