ZANATSKA RADNJA ” ELEKTROSERVISER” PRIJEDOR IZRADILA INSTALACIJE ZA MEDICINSKE GASOVE U PRIJEDORSKOJ BOLNICI

Zanatska radnja “Elektrroserviser” izradila instalacije za medicinske gasove u prosttorijama u kojima su smješteni oboljeli ode COVID 19 u bolnici u Prijedoru u čiiju rekonstrukciju je uloženo više od pet miliona KM!

Jednostavno nije moguće da bilo koja zanatska radnja, pa ni prijedorski “Elektroserviser”, izradi instalacije za medicinske gasove, jer je za te poslove neophodna uskospecijalizovana firma, koja radove mora izvesti na način da u instalacijama, cijevima i ostalom, ne smije ostati ni mikron nečistoće, jer to može životno ugroziti pacijente.

Nije ovdje riječ ni o kakvim elektroradovima, budući da se precizno navodi “izrada instalacija za medicinske gasove”, odnosno opreme kojima se kisenik daje pacijentima, i, što je zaista dosad bilo neviđeno, izradi te opreme.

Potvrđuje to i “vrsta ugovora” u kojoj je precizirano – Radovi, Građevinske instalacije, Druge instalacije u zgradama, a potom još preciznije navedeno “izrada instalacija za medicinske gasove (kiseonik)”!

Cijena je bila minorna – 19.740 KM (bez PDV-a), a ugovor je zaključen 23.11.2020. godine.

Ugovor je odobrio direktor Andrija Vukotić, funkcioner Crvene Sekte, koji je samo šest dana prije toga sjeo u direktorku fotelju, 17.11.2020., umjesto Mirka Sovilja. (nastaviće se)

Slobodan Vasković

Previous articleZATEKAO HOROR
Next articleOTKRIVAMO KO ISPORUČUJE KISEONIK SVIM BOLNICAMA