UŽAS U SARAJEVU: BESKRUPOLOZNO OTIMANJE STANOVA OD DJECE BEZ RODITELJA

Ovakvo stanje u Centru za socijalni rad N.Sarajevo traje godinama, sto nam može i potvrditi familija, koja se godinama bori protiv nepravde. Do njih ne dopiru riječi vapaja niti zakonskih okvira.

Oni samo izimaju uzimaju uzimaju

EVO JOŠ JEDNOM POTVRDILI DA SU LJUDSKI OTPAD CENTAR ZA SOCIJALNI RAD N.SARAJEVO U SUBOTU DANKI POSLALI I TO NA ZAGREBAČKU GDJE NE ŽIVI VEĆ 2,5GODINE RIJEŠENJE DA JA NISAM PODOBNA DA BUDEM STARATELJ . NISU ONI TO SMEĆE OD LJUDI ZADOVOLJNI SAMNOM .DANAS NA 8 MART MENI POSLALI VALJDA DA MI POKVARE PRAZNIK. NISU USPJELI JER JA ZNAM KOSU ONI SAMO SU OVIM POTVRDILI . NEPIJE VODE OVO JER SMO NA SUDU JA SAM IH PREDALA NA SUD IMAJU DVA KRIVIĆNA DIJELA PREMA NAMA I KAKO KAŽE ADVOKAT PUNO SU HRABRI DA RADE ŠTO RADE.

ZNAĆI POKRENULI SMO SUDSKI SPOR I NA SVE VIŠE DISTANCE SE OGLASILI I ČEKAMO .MI NIKAD NEBI DOZVOLILI DA BILO KO BUDE DANKI STARATELJ JER I U ZAKONU STOJI AKO IMA PRVOG SKRBNIKA NE POSTAVLJA SE STARATELJ ETO MENE SU POSTAVILI NA PREVARU. MOGU SAMO SKINUTI STARATELJSTVO A TO ĆE SUD ODLUĆITI ! SVE ĆE SUD ODLUĆITI ILI OVI KOJI MOGU DATI SAGLASNOST DA JE DAJU. JER KAD SPOR KRENE SVE ŠTO SU RADILI I ODGOVARAĆE . MI IMAMO DOKAZE I SVJEDOKE A SUĐENJE ĆEMO TRAŽITI DA PRATI JAVNOST!
ETO TOLIKO O TOM LJUDSKOM OTPADU OD TOG CENTRA N.SARAJEVO ! NEMA NIZAMA STANA KOJEG SI HTJELA OTUĐITI DANKI MIŠKOVIĆU. ĐABA SI NEDAVNO ĐENETINI OBJAŠNJAVALA KAKO JE PLAKAR U HODNIKU SUPER I TU TI MOŽE SVAŠTA STATI. PROPO VAM PLAN LEŠINARI NA TUĐU IMOVINU. IAKO SMO DOBILI OD ALISE SAGLASNOST JEDINA ŽENA ISPRAVNA U OVOJ NAŠOJ PRIĆI ALI I TO STE ZANEMARILI DA BI OSTVARILI PLAN.
JA SAM DANKOVA RODICA I NIKAD MI FAMILIJA NEĆEMO PUSTITI U RUKE VAMA NAŠEG DANKU MI SMO OD DVIJE SESTRE DIJECA A SVI NAŠI PRIJATELJI ZNAJU KOLIKO JA ČINIM ZA DANKU TO STARATELJ NERADI NIJEDAN U SVAKOM SLUČAJU ZAHVALJUM SE NA OVOJ DANAS VAŠOJ ČESTITKI. POŽURILU STE IAKO ZNATE DA IMAM PRAVO NA RJEŠENJE KOJE SAM DOBILA DA ULOŽIM ŽALBU SUDU ŠTO SAM I URADILA I TREBALI STE ČEKATI DA PROĐE TAJ ROK ŽALBE DA BI SLALI OVO ŠTO ŠALJETE. A TEK SUTRA 9.3. ISTIĆE ROK ALI VI STE SA NAMA NA SUDU . I NADAM SE I VJERUJEM SOBZIROM DA JE O OVOME OBAVJEŠTEN I G. ERIK LARSON SVE SE ZAVRŠITI PO ZAKONU DA ĆETE BITI KAŽNJENI ZA SVO MALTRETIRANJE KOJE STE RADILI ISKLJUČIVO RADI IMOVINE. VIDIMO SE NA SUDU!!!!!!

Previous articleNAJMLAĐA MILIJARDERKA
Next articleTAMARA ĐURIĆ JE ODMAH RASKINULA VEZU