Uspjesi Petrovića i Stanivukovića su uvod u pobjedu Predojevića

Jučerašnje pobjede Draška Stanivukovića i Ljubiše Petrovića u gradskim skupštinama Banjaluke i Bijeljine u vidu usvojenih budžeta, dokaz su uspjeha novih politika koje mladi gradonačelnici promovišu od prvog dana svoga mandata.

Istakao je šef Sektora za politiku i medije SDS, Stevan Salatić i dodao da će u nedjelju, pobjedom Gorana Predojevića i za Prijedorpočeti jedna nova, uspješna etapa političkog života.

– Građani podržavaju direktnost i nezavisnost u odlučivanju i u tome se krije snaga i popularnost Ljubiše Petrovića i Draška Stanivukovića koji, i bez podrške skupštinskih većina, uspjevaju da vuku dobre poteze za građane i javnost pozitivno ocjenjuje njihov rad. Istim princiom političkog djelovanja se vodi i Goran Predojević – poručio je Salatić.

On je istakao da su nove politike mladih gradonačelnika potpuno porazile komitetsko-partijsko odlučivanje iz jednog centra koje zagovara SNSD.

– Banjalučani i Bijeljinci su prošle godine odbacili da se o životnim stvarima njihovih gradova odlučuje u Laktašima. U nedjelju, istu poruku javnosti Republike Srpske će poslati i Prijedorčani, čime počinje period promjena koji je nezaustavljiv – zaključio je Salatić.

Srpskainfo

Previous articleŽESTOKA RASPRAVA: Stanislav Liščinski- Slađana Radaković
Next articleŠulić zabranio da OHR prisustvuje Narodnoj skupštini RS.