ŠTA SMRDI U LAZAREVU? INSPEKCIJA NA TERENU NAREDNIH DANA

IZVOR: GRADSKA UPRAVA BANJALUKA

Mještani Lazareva već duže vrijeme trpe grozan smrad koji se povremeno širi ovim naseljem. Inspekcija tvrdi da će u narednim danima provjeriti ove navode, te da će problem, ukoliko postoji, biti saniran.

Kako nam je potvrdilo nekoliko mještana Lazareva u naselju se povremeno širi nesnosan smrad za koji mnogi i ne znaju odakle dolazi.

“Smrad se osjeća povremeno, ali s obzirom da ne živim u blizini te fabrike nisam ni znala šta bi to moglo biti. Smrad se najčešće osjeća ujutro, kao da gori deponija”, rekla nam je mještanka ovog naselja koja nije željela navoditi ime.

Milko Grmuša odbornik PDP-a postavio je danas na sjednici Skupštine Grada Banjaluka pitanje mještana Lazareva u vezi neprijatnih mirisa koji dolaze iz kruga Jelšingrada.

Prema njegovim navodima, neprijatni mirisi koji dolaze sa te lokacije su nesnosni, a u septembru ove godine čak su se osjetili do Parka Mladen Stojanović.

“Rečeno mi je da emisije tih neprijatnih mirisa dolaze nekoliko puta sedmično iz jednog od dimnjaka Jelšingrada i šire se po Lazarevu, a tvrdi se i da je smrad toliko oštar i nesnosan da je boravak vani u tom periodu nemoguć”, objavio je Grmuša na svom Facebook profilu.

Dodao je i da su mu iz Odjeljenja za inspekcijske poslove su mi odgovorili da će inspekcijski nadzor biti sproveden u narednim danima i da će problemi, ukoliko zaista postoje, biti sanirani.

Previous articleVIŠE SILE SU UTICALE NA MENE
Next articleMESIJA ODVELI U TERETANU, ON NIJE ZNAO KAKO SE KORISTE SPRAVE