ŠOKANTNE TVRDNJE SRPSKOG ADVOKATA

U Žutoj kući nisu vršene transplantacije organa, odluka o bombardovanju donijeta je 1998!

Čuveni srpski advokat Toma Fila gostovao je na televiziji Pink i govorio o bombardovanju Jugoslavije 1999. godine, zločinima koje su počinili albanski teroristi iz OVK, kao i licemjerju Haškog trinbunala.
Upitan da prokomentariše glavne razlike u postupcima koji su vođeni protiv tadašnjeg državnog rukovodstva Srbije i zločinaca iz terorističke OVK, Fila je konstatovao da su Tači, Veselji i “ostali” optuženi da su neposredno učestvovali u likvidacijama.

– Naši su optuženi da su kao politički funkcioneri koji su trebali da predvide šta će se desiti. Pa su po toj komandnoj odgovornosti, koja je “prerasla ” u zajednički zločinački poduhvat, koji postoji samo zbog Srba… Međutim, kod Tačija, Veseljija i ovih ostalih, oni su neposredno učestvovali u likvidacijama. To nikada našim nije bilo stavljeno na teret. To je velika razlika – naveo je Fila.
Na pitanje voditelja kako se nigdje ne pominje Žuta kuća, iako se čini da je od nje sve počelo, Fila je rekao da ne vjeruje da je u Žutoj kući mogla da se vrši transplantacija.

– U to vrijeme, samo je Beograd to mogao da radi. Ni cijela Albanija ni Makedonija, Hrvatska niko to nije imao. Moguće je da su tu ljude likvidirali. Al, da su tamo vršili transplantacije, to je nemoguće kostatovao je Fila.

– U okolini Peći 1998. godine likvidirana je porodica u Peći. I tada su se svi sjatili dole, samo da se Srbi proglase krivcima i da bombardovanje krene. Naredba o bombardovanju donijeta je oktobra 1998. godine, prije Rambujena. Dakle, Rambuje je bio farsa, a i ispostavilo se da su tu porodicu likvidirali Albanci – rekao je Fila.

Previous articleSARAJEVO: EKPLOZIJA PLINSKIH CIJEVI, KOLAPS U GRADU (VIDEO)
Next articleZNAO JE DA GA JE UBIO: PRIJE TAČNO GODINU DANA POLICAJAC JE ZGNJEČIO VRAT GEORGEU FLOYDU