Poznati političar je tri dana orgijao na Kopaoniku sa dve starlete i na njih i kokain potrošio 10.000 evra!

Ovaj skandal je došao do naših obaveštajnih službi kada su se ove prostitutke pohvalile drugaricama i rekle da je funkcioner iznajmio jedan od najskupljih apartmana. Radi se o dve dame koje opslužuju isključivo dobrostojeću klijentelu iz visokog društva. Skup im je i “osnovni paket” seksualnih usluga, a ispunjavanje posebnih želja se žestoko naplaćuje. Kada idu u paru, onda je sve još i skuplje, ali ovoj mušteriji, očigledno, pare nisu problem.

Pomenuti političar je na Kopaonik doputovao dva dana uoči dočeka, gde ga je čekao već rezervisan apartman, ušuškan i sklonjen od radoznalih pogleda. Objekat u kom je opremljen je najsavremenijim sistemima obezbeđenja i mrežom nadzornih kamera i izdaje se samo proverenima, tako da obični smrtnici ne mogu ni da mu privire, piše Srpski telegraf i dodaje:
Te dve devojke su ga već čekale da ne bi upao u oči ukoliko dođu zajedno. Čim je stigao, naručio je najskuplji šampanjac, a sve vreme boravka poverljivo osoblje im je u apartman dostavljalo i od ptice mleko. A unutra su se odvijale bahanalije dostojne najperverznijih porno-filmova, uz kokain koji je odavno postao neizostavni deo takvih događanja.

Bahati funkcioner je, naime, drogu šmrkao sa zadnjice starleta, a sve je to bilo začinjeno bizarnim seksualnim igricama.

Ono što je najzanimljivije jeste što se radi o čoveku koji se u javnosti predstavlja kao izuzetno pristojan i uzdržan i za koga dosad nije vezivana čak ni najsitnija afera. Međutim, oni koji ga bolje znaju kažu da je to sve samo maska i da se radi o osobi kojoj nijedan porok nije stran, što se sada i definitivno potvrdilo, piše Srpski telegraf.

Kurir.rs/Republika.rs

Previous article“Otvoreni Balkan” zaživio: Srbija, Sjeverna Makedonija i Albanija brišu granice
Next articleCijena peleta sa 300 skočila na 500 KM po toni, poskupjeli i drvo i briket