POSLJEDNJA ŽELJA MARINE TUCAKOVIĆ: DA BUDE SAHRANJENA PORED SINA MILOŠA

Marina Tucaković neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Marina Tucaković, najbolji tekstopisac svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, napustila nas je u 68. godini poslije teške borbe s opakom bolešću, a estrada je nijema od bola i tuge za njenim odlaskom.

Posljednje dane Marina je provela je u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena nakon što joj je pet dana ranije pozlilo. Ustanovljeno je da je pozitivna na korona virus, te je bila priključena na respirator.

Nakon što je Marinin sin Milan Radulović Laća izjavio da njegova majka neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, domaći mediji prenose da je njena posljednja želja bila da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju.

Tragična priča Marine Tucaković je nešto što ju je zauvijek promijenilo za života. Sina Miloša Radulovića je izgubila prije 13 godina, 1. decembra. Marina ga je pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila. Posvetila mu je i pjesmu “Mišo moj”, veliki hit Ane Nikolić.

Previous articleUZBUNA NA KOSOVU: NA PRELAZIMA JARINJE I BRNJAK POSTAVLJENI SPECIJALCI
Next articlePRIJEDOR: U SRIJEDU BEZ AUTOMOBILA