POKAZALA SREDNJI PRST BAHATOM VOZAČU, A ON ZAPUCAO IZ AUTA

Gledala je kako joj sin (6) umire i izgovara POSLJEDNJE RIJEČI! VIDEO

Pošto ju je drugi vozač “isjekao”, dječakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kada je krenula u desnu traku, muškarac, koji je sjedeo na mjestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dječaka u leđa.

Šestogodišnji dječak je ubijen tokom vožnje jugoistočno od Los Anđelesa, nakon što je njegova majka pokazala srednji prst drugom vozaču Ejdena Leosa je vozila majka u školu oko 8.10 u petak ujutro po lokalnom vremenu i njih dvoje su se kretali državnim putem 55 u okrugu Orindž, jugoistočno od Los Anđeelsa, kada ju je drugi automobil iznenada “isjekao”.

Dječakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kako je krenula u desnu traku, ubica, koji je sjedio na mjestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa, prenio je “Miror”. Ejdenove posljednje riječi su bile “Mama, mama, boli me stomak”. Nakon što je zaustavila automobil, Ejdenova majka je brzo dotrčala do vrata s njegove strane i uzela ga u naručje. Policajac koji nije bio na dužnosti je slučajno prolazio, zaustavio se i pokušao vještackim disanjem i masažom srca da spasi malog dječaka dok ne dođe hitna pomoć, ali je nažalost Ejden preminuo nedugo zatim.

Tokom konferencije za novinare, Ejdenova sestra Aleksis je rekla da je njihova majka imala krv na odeći i da je nakon što je pogođen, mali Ejden počeo da mjenja boju lica.

Tako je izgledao prije nego što je došla hitna pomoć i to je bio posljednji put da ga je mama vidjela živog. Molimo vas da nam pomognete da nađemo ubice mog malog brata. Imao je samo šest godina i bio je tako sladak. Bio je divan dječak, molimo vas da pomognete da nađemo počionice – rekla je Aleksis kroz suze.

Fotografije sa mjesta nesreće pokazuju rupu od metka sa strane automobila unesrećene majke – vjeruje se da je metak prošao ka zadnjem sjedištu, gdje je Ejden sjedio.

Stranica “GoFundMe” je već skupila 39.000 dolara za sahranu dečaka i pomoć njegovoj porodici. Veruje se da su se u drugom automobilu vozili muškarac i žena, a da je suvozač muškarac ispalio smrtonosni metak, i da je u pitanju automobil “folksvagen”. Policija još nije izašla u javnost sa podacima o osumnjičenima.

Kurir.rs/Tanjug

Previous articleCVIJANOVIĆ: TEŠKA TRAGEDIJA STRADANJA BEBA NE SMIJE BITI ZABORAVLJENA
Next articlePOLITIČKI SUKOBI OKO BUK BIJELE