Pobjeda Predojevića u Prijedoru će biti historijski trenutak za RS

Došlo je vrijeme da poslije Bijeljine i Banja Luke normalna politika pobijedi i u Prijedoru, a pobjeda Gorana Predojevića će biti nešto najbolje što se može desiti ovom gradu i njegovim stanovnicima, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

On je kazao da će izbor Gorana Predojevića za gradonačelnika Prijedora biti istorijski trenutak, ne samo za Prijedor, nego i za Republiku Srpsku.

– Pobjeda opozicioni kandidata u Prijedoru će biti jasan znak da pada režim Milorada Dodika – poručio je Šarović.

On je istakao da je Predojević zahvaljujući svojoj iskrenosti i energiji uspio da oko sebe okupi ogroman broj ljudi.

– Iskrena podrška Predojeviću dolazi, ne samo od članova stranaka koje su stale iza njegove kandidature, nego što je još važnije, od ljudi koji nisu ni u jedno stranci – rekao je Šarović.
– U Srpskoj demokratskoj stranici niko nema dilemu da je Predojević nešto najbolje što se može desiti Prijedoru. Svaki član SDS će zbog toga glasati za njega i ja mislim da će upravo ti glasovi biti presudni u njegovoj pobjedi – naveo je Šarović.
Predsjednik SDS je kazao da je uvjeren da će Prijedor od nedelje postati grad svih njegovih stanovnika i da će sa Predojevićevom pobjedom ovaj grad krenuti putem razvoja i napretka.

Previous articleHrvatska pjevačica Nina Badrić
Next articleDodik komentarisao usvajanje rebalansa u Banjaluci