Ova fotografija je iz 2019. Pitamo se, da li je uopšte bilo sastanka sa Putinom

Vijest da su se u Moskvi danas sastali Milorad Dodik i ruski predsjednik Vladimir Putin objavili su RTRS i ATV, a iako su njihove novinarske ekipe u Moskvi sa kamerama i fotoaparatima, niko nije uspio da napravi bar jedan kadar od par sekundi sastanka ili jednu njihovu zajedničku fotografiju!? Umjesto toga RTRS je iz vijesti „kropovao“ i isjekao fotografiju staru skoro 3 godine, iz januara 2019. godine, kada su se Dodik i Željka sastali sa Putinom u Moskvi!?

Zanimljivo da je na isti način fotografiju iz 2019. godine ogradila i dvorska Alternativna televizija, a u najmanju ruku je čudno da niko nije napravio bar rukovanje i početak sastanka Dodika i Putina, ako je do njega uopšte došlo, već se vijesti iz Moskve pokrivaju starim fotografijama iako su novinarske ekipe letjele sa Dodikom spremne kao puške da zabilježe svaki detalj !?

Očekujem da se o svemu oglasi Dodik, njegovi brojni portparoli, te pojasne šta se to događalo u Moskvi!? Da li to Putin nije htio, iz nekog razloga, da se fotografiše sa Dodikom niti objavi vijest i par riječi na zvaničnom sajtu Kremlja i ruskog predsjednika, ili do sastanka uopšte nije ni došlo a izvedena je velika predstava za obmanu domaće javnosti.

Nebojša Vukanović

Previous articleBahati vozač slupao automobile na parkingu u Banjaluci i pobjegao
Next articleZa gotovo osam godina vlasti Marka Pavića i Milenka Đakovića, na parking malverzacijama prihodovali su milione maraka, ali na štetu građana