OPERATIVCI UŠLI U TRAG VOĐI KAVAČKOG KLANA

Sumnja se da je Zvicer lociran u Južnoj Americi

Bezbjednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu “kavačkog klana”, u jednoj od zemalja Južne Amerike.
Kako se saznaje, on neprestano mjenja boravište, pa čak i države ovog dijela svijeta, kako bi umakao potjeri, ali mu policija praktično diše za vratom.
Preko nacionalnih biroa Interpola danonoćno se razmjenjuju informacije, jer je za ovim Kotoraninom naša zemlja raspisala međunarodnu “crvenu potjernicu”, a u međuvremenu se u potragu za njim uključila i Crna Gora.

– Za kretanje po Latinskoj Americi koristi lažna dokumenta ali ga i čuvaju tamošnji narko-bosovi – navodi izvor.

– Prema informacijama kojima raspolažemo ima falsifikovana dokumenta Sjeverne Makedonije, Hrvatske i Ukrajine. Bez obzira na veze sa kokainskim kartelima, njegovo hapšenje je pitanje dana.

Zvicer je prema operativnim saznanjima evropskih policija, jedan od glavnih snabdjevača kokainom na Starom kontinentu. Krijumčarski lanac na čijem je čelu jedan je od najuhodanijih i sve doskora, zahvaljujući vezama u pojedinim policijama, najzaštićenijih.

Istraga koja je u Srbiji pokrenuta protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića došla je do saznanja da su oni ne samo dio ovog švercerskog lanca, već da je njihov vođa upravo ovaj Kavčanin. Ne samo da su trgovali narkoticima već su po Zvicerovom nalogu ubijali i suparnike.

– Neka od najmonstruoznijih zvjerstava počinili su po direktom nalogu Radoja Zvicera – ističe sagovornik.

– Da bi mu pokazali lojalnost, organizovali su i počinili brojne likvidacije u regionu, ali i širom Evrope. Posebno je monstruozan način na koji su uklanjali dokaze u kući smrti u Ritopeku.

Policija je u štek-vikendici nadomak Beograda nedavno pronašla arsenal oružja, ali i industrijsku mašinu za mljevenje mesa i kostiju. Vještačenjem su u njoj identifikovani ljudski biološki tragovi. Pronađeni su i alat, kao i gumena odjela i obuća, koje su pripadnici grupe koristili kako bi se otarasili tijela svojih žrtava.

Previous articleATENTAT NA VUČIĆA BIO PLANIRAN 5. ILI 6. FEBRUARA! NEKI LJUDI IZ VRHA DRŽAVE I POLICIJE ZAVRŠIĆE GDJE I BELIVUK!
Next articleVODEĆI INDIJSKI VIRUSOLOG PODNIO OSTAVKU