NATAŠA KANDIĆ PLJUJE SRBIJU ZA PARE

Napala Zemana zbog izvinjenja Srbiji, a branila Albance!

Humanitarka se obrušila na češkog predsjednika zbog toga što je Srbe zamolio za oproštaj zbog bombardovanja 1999. godine

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo u Srbiji Nataša Kandić napala je predsjednika Češke Miloša Zemana zato što se izvinio za učestvovanje njegove zemlje u NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine. Ona je otišla i korak dalje – optužila je sopstvenu zemlju za ubistva Albanaca?!

– Češki predsjednik se izvinio za bombardovanje SRJ i molbom za oproštaj “riješio svoju višegodišnju traumu”. Malo je godina prošlo te još nije čuo da su vojska i policija te bezgrešne Srbije za 78 dana pobila više od 7.000 albanskih civila – piše u objavi Nataše Kandić na Tviteru.

Gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević kaže za Kurir da je to „još jedna u nizu sramnih izjava pomenute ‘humanitarke’“:

Besramno

– Ona samo dokazuje da je Srbija najdemokratskija država i da se uspjesi naše države i predsjednika Aleksandra Vučića teško praštaju u određenim krugovima. Bolje da nam ta milionerka objasni koliko sada i od koga sve naplaćuje pljuvanje po sopstvenoj državi i besramno optuživanje Srba za ratne zločine. Vjerujem da će ti isti, na čijem je platnom spisku da bi direktno radila protiv interesa Srbije i srpskog naroda, shvatiti da im je pomenuta osoba – osvjedočeni srbomrzac, samo još jedna promašena investicija.

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić objašnjava da je Nataša Kandić plaćena za blaćenje Srbije, ali da joj loše ide.

Prodala dušu

– Ona bi očigledno najviše voljela da nema Srbije, da Albancima prepustimo ne samo Kosovo nego i cijelu zemlju. Ali to se neće desiti, na žalost Nataše Kandić i onih koji je plaćaju da pljuje po sopstvenom narodu. Ne razumijem potrebu da se svaki uspjeh zemlje na silu uprlja, ali od ljudi poput Kandićke, koja bi za pare prodala i sopstvenu dušu, ne može da me iznenadi ovako sramna izjava – poručio je Dačić.

Previous article“DOKTOR ZA ŠLJIVOVICU” OTKRIVA – KAKO PREPOZNATI DA LI JE RAKIJA LOŠA?
Next articleHOROR U AUSTRIJSKOJ BOLNICI