NAKON SASTANKA UGOSTITELJA I ZANATLIJA SA PAVLOVIĆEM NASTAO MUK

Niko da se oglasi iz udruženja Ugostitelja Grada Prijedora ili udruženja Zanatlija o značaju ovog sastanka koji je organizovao gradonačelnik Pavlović.

Sta se konkretno dogovorilo na sastanku; kakve prijedloge su imali Udruženja, koje mogućnosti su realne i koliko podrške mogu očekivati od Grada Prijedora,  što finansijski, što tehnički.

Jesu li Udruženja imali razrađen plan i po kojim se tačkama i o čemu se raspravljalo ili je samo ovaj sastanak eto tako prošao forme radi.

 

Gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović je organizovao sastanak sa vlasnicima ugostiteljskih objekata u gradu Prijedoru. Tema sastanka je bio rad ovih poslovnih subjekata u uslovima još uvijek prisutne pandemije virusa korona, odnosno upućivanje apela ugostiteljima za aktivnije poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera zbog povećanog broja zaraženih lica i na području grada Prijedora.

“Okupili smo prijedorske ugostitelje da razgovaramo sa njima oko pandemije virusa korona koja je još uvijek prisutna ovdje i s obzirom da se povećava broj oboljelih, kako u gradu Prijedoru, tako i u čitavoj Republici Srpskoj da oni preduzmu mjere kako bi se naši građani zaštitili da se poštuju preporuke Instituta za javno zdravstvo. Današnjim razgovorom smo se usaglasili i donijeli zajedničku odluku da se sve mjere poštuju za dobrobit svih naših građana”, izjavio je gradonačelnik Prijedora nakon sastanka.
Sastanku su prisustvovali zamjenik gradonačelnika, Žarko Kovačević i šef Odsjeka za inspekcijske poslove, Aleksandar Bradić.

Previous articleDODIKOVI NAJBLIŽI SARADNICI VEĆ BJEŽE OD NJEGA
Next articleVIŠKOVIĆ NAJAVIO SJEDNICU VLADE POVODOM AFERE KISEONIK, A ZATIM I TUŽBE