MUP SMIJENIO POLICAJCA ZBOG OVE FOTKE

Koliko su vlastodršci uplašeni podrškom i simpatijama koju građani Banjaluke i Srpske iskazuju Drašku Stanivukoviću pokazuje i primjer iz MUP-a Srpske koji je gotovo za rubriku “vjerovali ili ne”.

Naime, spontana fotografija nastala na Tribalion trci na rijeci Tari, gdje se gradonačelnik Stanivuković uslikao sa takmičarima iz Banjaluke koji su učestvovali na ovom sportskom druženju, pretvorila se u pravi progon.

Jedan od Banjalučana sa slike je Vanja Rečević, pripadnik Policije RS koji se bavi ovim sportom i koji se sa gradonačelnikom svoga grada uslikao bez ikakvih političkih ili bilo kakvih drugih motiva.

Međutim, kako saznajemo. Dodikovim poslušnicima u MUP-u je to bilo dovoljno da pokrenu pravu harangu u kojoj su mete rukovodioci Rečevićeve organizacione jedinice jer je slika navodni “dokaz” njihove nelojalnosti, a što je najgore u najprimitivnije spletke pokušavaju umiješati i druge pripadnike Policije RS.

To samo pokazuje koliki je strah u režimskim redovima i kolika je paranoja Milorada Dodika. Očigledno je da narod Republike Srpske mora biti spreman na sve, jer ako je Dodik zbog nevine fotografije s gradonačelnikom spreman da smjenjuje u MUP-u Srpske, možemo samo da zamislimo šta će sve uraditi kako mu se bude bližio siguran politički kraj!

(BN)

Previous articleCVIJANOVIĆKA PONIZILA LUKAČA KAO ZADNJEG ISTOČNOAFRIČKOG PUŽA
Next articleEPILOG DRAME U BANJALUCI