MODRIČA: PREKINUTE KORONA ŽURKE, U LOKALU ZATEČENO 276 LJUDI

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac u Doboju koji se izjasnio da se u konkretnom slučaju radilo o krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije.

Korona žurka

– U okviru pojačanih aktivnosti MUP Republike Srpske sa inspekcijskim organima na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije 16. maja u periodu od 23.45 do 00.45, policijski službenici Policijske uprave Foča su u Novom Goraždu u jednoj samostalnoj ugostiteljskoj radnji zatekli muziku uživo i tom prilikom su u navedenom objektu zatekli vlasnika objekta i još 33 osobe čime su izvršena krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem- saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

MUP je ujedno pozvao građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

– U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP Republike Srpske će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti- saopšteno je iz policije.

Previous articleHAOS! NOVAK NE BRANI TITULU U AUSTRALIJI: TJERAJU GA IZ MELBURNA
Next articleTUŽIOCI OPROSTILI 15 MILIJARDI KM KRIMINALU