LAKTAŠI: POLICAJCA udarao šakama i nogama

Policajci iz Laktaša uhapsili su dvojicu maloljetnika (2003. i 2004. godište) koji su u subotu, pod utjecajem alkohola i droge, počinili više krivičnih djela.
Na teret im se stavljaju – sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari te tuča i fizički napad, prenosi “Mondo”.

Kako je saopšteno iz PU Banja Luka, policajci su u ulici Кarađorđeva u Laktašima uočili dvije osobe da se tuku te ih upozorili da prestanu, a jedan od njih je napao policajca, udarivši ga više puta nogama, te je uhapšen.

U toku hapšenja, prišao je drugi maloljetnik koji je potom policajca udarao šakama u glavu i tijelo, a zatim je pobjegao.
Nedugo zatim, dolazi ispred Policijske stanice Laktaši, noseći dva kamena u ruci, te je jedan kamen bacio u pravcu zgrade Policijske stanice i pogodio spoljni zid zgrade, a drugi kamen bacio je prema policajcima, nakon čega je uhapšen.

“Mondo” nezvanično saznaje da je tokom tog napada prijetio da će „sve pobiti i dići u vazduh“, psujući i upućujući uvrede pripadnicima policije.

„Alkotestiranjem je kod jednog maloljetnika utvrđeno 1,55 g/kg alkohola u organizmu, a kod drugog 1,18 g/kg. Izvršeno je testiranje na prisustvo opojne droge u organizmu, kojom prilikom je kod obojice utvrđeno prisustvo kokaina“, saopšteno je iz PU Banja Luka.

(Agencije)

Previous articleKAFA JE SJAJAN NAPITAK ZA BUĐENJE, ALI ŠTA SE DOGAĐA AKO JE PIJETE ODMAH PO USTAJANJU?
Next articleSLUČAJNI SNIMAK KAMERE OTKRIO