Kako je 17 godina mlađa Aleksandra osvojila srce ministra

Javnost u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, već dva dana ne prestaje da bruji o novom braku ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Staše Košarca, sa 17 godina mlađom izabranicom, Aleksandrom Ivković.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/ALEKSANDRA IVKO/INSTAGRAM SCREENSHOT/RAS KOMBO

To što se ministar oženio, i to sa mnogo mlađom djevojkom, možda ne bi ni bilo predmet tolike rasprave da se javnost još ne sjeća Košarčevog ne tako mirnog razlaza s bivšom suprugom Sanjom.

Upravo je njegova bivša supruga prva obznanila javnosti da je muž vara s mlađanom ljubavnicom, koju je u to vrijeme javnosti predstavljao kao svoju “poslovnu saradnicu”.

Zvijezda “trač rubrika”
Košarčeva supruga ga je tada javno optužila da joj je dvije godine “nabijao rogove” sa svojom “saradnicom”, koju je “redovno vodio na poslovna putovanja”, od Zlatibora preko crnogorskog primorja i brojnih drugih destinacija.

– Mislila sam da će vrijeme partija, tompusa i starleta proći – slikovito je Košarca opisala njegova tadašnja supruga i time dala javnosti do znanja da je privatan život ministra bio sve, osim miran.

Tako je Košarac preko noći postao zvijezda “trač rubrika”, dok su njegove ministarske i političke “vrline” potpuno pale u drugi plan. Od toga šta je ministar Košarac rekao na nekom sastanku javnosti je bilo bitnije koja će od dvije žene u njegovom životu na kraju izvući deblji kraj – supruga ili ljubavnica.

Na kraju je pobijedila ljubavnica, koju je ovih dana i oženio, dok se bivša supruga, nakon što je javno progovorila o Košarčevoj preljubi, povukla iz javnosti na način da se više nije oglašavala povodom više nego burnog ljubavnog života svog dotadašnjeg partnera s kojim ima dvoje djece.
Spakovao je kofere i sa svojom “saradnicom” otputovao da proslavi u luksuzu bokokotorskog zaliva – napisala je njegova tadašnja supruga opisujući da je Košarac bez ikakve najave podnio zahtjev za razvod, kao i tužbu protiv nje, jer mu navodno ne da da viđa sinove, a potom otputovao na odmor s ljubavnicom.

Izbrisan profil
Košarac je nakon ovoga izbrisao svoj profil sa Instagrama, gdje je do tada redovno kačio fotografije sa svojih putovanja, iz restorana i kafića. Upravo su ove fotografije i bile dodatan argument njegovoj tadašnjoj supruzi u dokazivanju preljube, jer je i Košarčeva tadašnja ljubavnica često kačila fotografije sa istih destinacija na kojima je i on bio.
Dok je ministar Košarac, recimo, bio na Zlatiboru sa svojom “saradnicom” i pravio mali predah – kako je napisao u opisu slika, njegovi sinovi borili su se za vazduh, pritisnuti bolom i prigušenim jecajima, koji su se potom prolomili u najjezivije krike, kako samo i može iz nevinih dječijih duša… – napisala je Sanja.

Sudeći po njenoj objavi, nije baš da je Košarac bio odlučan u tome da okonča svoj brak, što znači da njegova današnja supruga Aleksandra umalo nije ostala bez titute “gospođe Košarac”.

Sanja je, naime, tvrdila kako je Košarac pokušao da se vrati u njen život i povuče zahtjev za razvod, ali je ona to odbila.

I nije ovo jedina bura koju je Košarac izazvao u javnosti prošle godine svojim privatnim životom.

FOTO: KLIX.BA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nekoliko mjeseci ranije u žižu javnosti je dospio nakon što su procurile fotografije i snimci sa privatne žurke u Sarajevu, koju je organizovao ljekar Jusuf Šabanović, i to u jeku pandemije, kada su bila zabranjena bilo kakva okupljanja i rad kafića.
Fotografija na kojoj Košarac puši tompus i zabavlja se uz pjesme Halida Bešlića, Hari Mata Harija, Semira Cerića Koketa, Šerifa Konjevića i drugih, koji su, takođe, bili na ovoj žurci, danima je kružila društvenim mrežama i izazivala bijes javnosti.

Previous articleOtac ubio pedofila uživo pred kamerama!
Next articleDodik je danas imao telefonski razgovor sa Nešićem