JAVNA KUHINJA BL O SRAMNOJ ODLUCI GRADSKE ADMINISTRACIJE

Dragi naši sugrađani, ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gradskoj upravi grada Banjaluke na poniženju koje smo jutros doživjeli prilikom potpisivanja novog ugovora. Naime naša javna kuhinja “Obrok ljubavi” je danas dobila povećanje prihoda od 1.000 KM, što je sad ukupno 9500 KM godišnje u 3 kvartala, a sve to kako bi nahranili preko 1.300 naših korisnika.

Na sav naš rad i trud, gdje nam je svakodnevno potrebno samo preko 200 vekni hljeba i preko 200 l hrane, a uz sve to plaćamo toj istoj gradskoj upravi kiriju za prostorije u kojima hranimo ljude i naravno sve komunalije”, napisali su između ostalog u obraćanju putem Fejzbuka.

Dalje kažu:

“Često puta nam se teško obratiti molbom svima vama kad nam ponestane hrane, ali smo prisiljeni na to jer nismo u mogućnosti da to sami obezbijedimo. I onda, kao šlag na tortu veliko priznanje od Gradske uprave, povećanje od 1000 KM godišnje. STRAŠNO.”

Iz Mozaika prijateljstva su zamolili Skupštinu grada Banjaluka, gradonačelnika i sve relavantne institucije da postave javno na uvid koliko javne kuhinje, te sva udruženja građana dobijaju novca godišnje.

Previous articleKRIVOKAPIĆ ZAPOČEO POSJETU SARAJEVU
Next articleDESETINE MRTVIH U ERUPCIJI VULKANA, VIŠE OD 170 DJECE NESTALO: VELIKA TRAGEDIJA U KONGU