JARAC UŽIVA U LJUBAVI, VAGI JE DAN KAO IZ SNOVA


Ovan

Uživajte u flertu ili neobaveznoj vezi. Razmislite kako možete da priđete osobi koja vam se baš dopada. Komunikacija je najbitnija da biste uspjeli da sve uradite kako treba na poslu.

Bik

Ne možete da se fokusirate na najbitnije stvari. Veoma ste opterećeni da li ćete da uspijete da ostvarite sve što ste zamislili. Što se tiče posla, pazite šta potpisujete i provjerite sve više puta.

Blizanci

Imate dosta obaveza. Preopterećeni ste. Ne donosite nagle odluke u vezi sa poslom nego budite oprezniji.

Rak

Skloni ste zabavi. Potrudite se malo više oko partnera i dajte svoj maksimum. Nemojte da dozvolite da veza bude u drugom planu.

Lav

Strastveni ste, ali i želite da budete sa nekim u vezi. Budite prijatni prema saradnicima. Kompromis je veoma važan.

Djevica

Fokusirajte se na pozitivne stvari na poslu. Imate podršku drugih ljudi, saradnika i nadređenih. Dajte sve od sebe da biste bili zadovoljni učinkom.

Vaga

Imate dosta energije i osjećate se odlično. Veoma ste komunikativni. Dobro se osjećate danas. Nije vam ništa teško.

Škorpija

Trošite energiju koju imate na neke fizičke aktivnosti. Pomalo ste pod stresom. Nije vam lako da sve postignete na poslu što ste zamislili.

Strijelac

Imate želju i energiju da se dogovarate sa drugima. Ako postoji neko ko vam se dopada odavno, to sada može da postane nešto više od poznanstva. Potrudite se da se odmorite, ali i da ne trošite previše novca.

Jarac

Puno radosti vam donosi vaš odnos sa partnerom. Sve ide kako treba, a možete više vremena da provedete kod kuće. Budite romantičniji.

Vodolija

Priđite osobi koja vam se dopada odavno. Napravite prvi korak ka nečem novom, ne budite pasivni. Moguć stres na poslu zbog nekih sitnica.

Ribe

Nemojte odlagati obaveze koje imate, jer to može da vam napravi puno problema. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje su primarne, ali se ne opterećujte. Ako imate vremena idite na neki kraći put.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Previous articleOČEKUJEMO DA OVU GODINU MOŽEMO ZAVRŠITI SA SUFICITOM
Next articlePOŽAR KOD SARAJEVA, VATROGASCI NA TERENU