GRADONAČELNICA SARAJEVA PRIHVATILA POZIV DA POSJETI BANJALUKU

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić prihvatila je poziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da dođe u službenu posjetu ovom gradu.
U odgovoru koji je uputila prvom čovjeku Banjaluke, Karić se zahvalila na čestitkama za izbor na dužnost gradonačelnice Grada Sarajeva i dobrim željama za realizaciju uspješnih projekata za dobrobit stanovnika glavnog grada i svih građana BiH, potvrđeno je za Klix.ba.
“Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banjaluci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine. Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banjaluku na čemu Vam iskreno zahvaljujem”, napisala je Karić.

Dodala je da se rado odaziva i dijeli uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u BiH.

“Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja. U pripremi za sastanak predlažem da koristimo neposredni kontakt”, zaključila je Karić.

Previous articleVELIKA TUGA, OD POSLJEDICA KOVIDA U UKC RS PREMINULA PORODILJA, BEBA NA KISEONIKU
Next articlePOSLODAVCIMA IZREČENE KAZNE ZBOG RADA NA CRNO