DUEL: MARKO MUNJIZA I BORISLAV RADOVANOVIĆ

O IZBORIMA U PRIJEDORU I KO JE KOGA PRODAO

PRENOSIMO FB DUEL

MARKO MUNJIZA

Ja sam siguran da se niste prodali režimu kao što neki tvrde (ne plaća ni Dodik svašta). Meni je npr baš zanimljivo čitati Vaše tekstove, kao da čitam “Treće oko” ili “Zonu sumraka”, ni zanimljivijeg teksta, ni većih gluposti napisanih. Shvatite, Vukan je napisao sve što ima o Vama, i ne pada mu na pamet da se bavi takvim sporednjakom i daje mu publicitet. Vjerovatno ste najveću čitanost i zaradu od bloga imali upravo kad Vas je Vukan spomenuo, i sad hoćete isti efekat da postignete. Veliki pozdrav čika Boro!

BORISLAV RADOVANOVIC

Marko Oz Munjiza Objasni mi kako ja mogu imati zaradu na svom blogu ako me je Vukan prozivao na njegovom? Kakva ti je to “logika”. Nego da te pitam nešto drugo. Vukan je na prijedorskim izborima, koje si ti produkovao, uzeo povelike pare. Je li ti bar zahvalio? To sto je namjerio da tri do pet puta veće pare uzme nakon rušenja Draska Stanivukovića ostaće puki san i njegov i lopuže Radovića. Eto vidiš da mi nije problem tebi ekskluzivno otkriti da sam skontao i Radovića. Mnogo su pogriješili u pokušaju spina da Drasko i ja radimo jedan protiv drugog, a u maskiranju svojih marifetluka. Sad im valja pojesti sva govna koja su napravili zarad svojih prljavih igara, a vjeruj da većine od njih do izbora dogodine neće biti na politickoj sceni. Je li ovo fantazija pokazaće vrijeme. Aman sedam godina uredjujem svoj blog i javnosti na raspolaganju stoji preko 1 000 tekstova, tako da svako može dokazivati šta mu drago. Posebno u domenu prognostickih analiza. Eto kazah da Javor startno vodi sa preko 3 000 glasova i sta ste ti, Vukan, Maja i sva sila opozicije uradili da to promjenite? Možda bi Predojević bolje prošao da je sam komunicirao sa građanima, a vas držao podalje? Konkretno, pomogli mu ocigledno niste, nego ste zajedno sa njim dozivjeli potop kako sam unaprijed najavio.

MARKO MUNJIZA

Borislav Radovanovic imate paušalne informacije kao i obično. Kakvo rušenje kakve pare? Predojevic ispred dns nije mogao proci u Prijedoru nikad, odluka ni mene ni Maje ni cijelog SDS Prijedor nije bila da se podrzi dns kandidat, ali SDS nije nasa stranka da konacna odluka bude nasa. Ja razumijem Vas da zbog citanosti bloga morate da pisete ovakve stvari, ali ipak pretjerujete u ovom slucaju, posebno po pitanju Vukana. Pozz

RADOVANOVIC

Marko Oz Munjiza Pa ja unaprijed rekoh da Šarović i Borenovic nisu slusali lokalno članstvo i da su najodgovorniji za poraz. I rekoh da je to oko Pavlovica politički legitimno i samo njegov problem. Tebe sam pomenuo samo kako bi pobio Vukanove tvrdnje da SDS ucestvovao u rušenju Pavlovica, a on je sebe predstavio kao nekog samaricanina koji je Pavlovica “savjetovao”. Da nije objavio takve laži nikad ne bih pominjao tboju ulogu. Kad je to bilo aktuelno nisam uopšte reagovao jer me kao i ranijih skoro tri decenije nije bilo briga ko je prijedorski gradonacelnik. Sve sam ih poznavao, a samo jednom ušao u kabinet i to vezano za sluzbu. Cisto da mi je lakše objaviti kakvu aferu ili nepravdu gradske uprave. Ne kritikujem ja ljude nego ponasanja.

Previous articleSvi oni su ušli u nešto, a ja mislim da niko živ od njih ne zna gdje će to izać
Next articleČoviću na božićni prijem stigli SVI