BEOGRAD JE ZA RONALDA BAŠ GRAD IZ PAKLA

U tamošnjem hotelu ostali mu skupocjeni satovi i 10.000 eura; Pada mu mrak na oči zbog nekih stvari

Ronaldo je kod sebe imao 10.000 eura u gotovini zajedno s nekoliko skupocjenih satova
Ponajbolji fudbaler svijeta, veliki Portugalac Cristiano Ronaldo (36) itekako Beograd koji se za njega pretvorio u “grad iz pakla”, ali ne samo po dramatičnoj završnici u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2022. između Srbije i Portugala (2:2, Ronaldu sudac poništio čisti gol), nego i zbog toga što je 2019. godine, kad je s Portugalom gostovao u Beogradu na Marakani i dobio 4:2, na odlasku iz beogradskog hotela zaboravio iz sefa uzeti pozamašnu količinu gotovine.

Zaboravio u sefu pravo bogatstvo

Portugalac je tada u sefu zaboravio pravo bogatstvo, ali ova se priča sad izvukla iz naftalina nakon novog Ronaldovog gostovanja u Beogradu, s kojim očito ne gaji nekakvu normalnu vezu, uvijek neki problemi. Ronaldo je te 2019. kod sebe imao 10.000 eura u gotovini zajedno s nekoliko skupocjenih satova. Portugalci su se odmah vratili po Ronaldov zaboravljen džeparac i modne dodatke, a pri otvaranju sefa bili su prisutni zaštitari.

Naime, u slučaju kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol koji propisuje da se sef otvara u prisustvu nekoliko svjedoka.

Cristiano tek na aerodromu shvatio da nije ponio stvari
Prema saznanjima Telegrafa, Cristiano je tek na aerodromu shvatio da nije ponio stvari nakon čega su odmah kontaktirali hotel.

Poznato je da najveća zvijezda Juventusa ima impresivnu kolekciju ručnih satova vrijednih nekoliko milijona eura, a na dodjeli nagrade Fifa The Best na ruci je imao sat Franck Muller čija cijena iznosi nevjerojatnih 1,5 milijona eura.

‘Ronaldo na kraju dobio svoje stvari’

Iako je Ronaldo na kraju dobio svoje stvari, gotovo svaki odlazak u Beograd pamti po lošemu, a sve je počelo još prije 19 godina kada je beogradski Partizan nakon produžetaka pobijedio njegov tadašnji klub Sporting Lisabon te prošao u drugo kolo tadašnjeg takmičenja Kupa Uefe, današnja Europska liga.

Beogradska loša saga Cristiana Ronalda se nastavila pa tako CR7 pamti i 2007. godinu kada su Srbija i Portugal remizirali, a Ronaldo je za svaki kontakt s loptom od pune Marakane dobivao zvižduke i vrijeđanja. Srbi ga nisu štedjeli ni te na početku teksta spomenute 2019. godine kada su mu s tribina stadiona Rajko Mitić skandirali “Messi, Messi” svaki puta kada bi lopta došla do njega, a proteklog vikenda poništio mu je sudac čisti gol. Pobijedio je Ronaldo tako u Beogradu samo na jednoj utakmici i jednom dao gol, u dvoboju iz 2019. godine.

Previous articleMIRJANA KARANOVIĆ ODUŠEVILA KAO MIRA MARKOVIĆ U SERIJI “PORODICA”
Next articleŽENA VIŠE NE MOŽE PODNIJETI SVOG ZAPUŠTENOG MUŽA