BANJALUČANI, OVO JE DOKTORICA KOJA JE BILA PROTIV POVEĆANJA PLATA

Moram javno da kažem da je najdublje razočarenje u meni kao čovjeku izazvala doktorica Nevena Todorović, direktorica Doma zdravlja, napisao je na društvenim mrežama najmlađi banjalučki parlamentarac Ivan Begić.

Banjalučani, ovo je doktorica koja je bila protiv povećanja plata radnicima Doma zdravlja – 200.000 KM.Ovo je doktorica koja neće da kaže da je Grad pronašao 300.000 KM za proces vakcinacije, 750.000 KM granta Domu zdravlja, kaže Begić.

Dodaje da nije više pitanje politike, pitanje je obraza, časti, dostojanstva.

– Jutros sam bacio svoju zdravstvenu knjižicu, ne treba mi da me liječe ljudi poput vas. Loš čovjek ne može biti dobar ljekar. Bolje je umrijeti u bolesti, nego dopusiti da se vi igrate sa životima. Nismo plastične lutke na kojima se vježba reanimacija, mi smo ljudska bića, oštro je napisao Begić.
Begić je podsjetio i na tekst Hipokratove zaakletve:

,,U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene uticati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećavam svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast”.

– Doktorice, vi ste zbog partije izgubili čast. Od danas za mene i mnoge Banjalučane vi niste ljekar. Vi ste od danas samo član SNSD-a, zaključio je Begić.

(banjaluka-24.com)

Previous articleSKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Portugalija nosi sva tri boda iz BG
Next articleOVO NIJE PRVOAPRILSKA ŠALA