ATV FINGIRA VIJESTI U VEZI AFERE ” KISEONIK” I POTPISUJE LAŽNE LJUDE

Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH saopšteno je da Zoran Josipović nije u radnom odnosu u ovoj agenciji, kako je navedeno u vijesti koju je objavila ATV.

U saopštenju se podsjeća da je na portalu ove televizije objavljen tekst pod nazivom “Stanivuković podriva povjerenje građana u zdravstveni sistem – opasno i neetično” u kome se Josipović navodi kao službenik Agencije.

Iz ove agencije tvrde da je u tekstu, kako kažu, izneseno mnogo lažnih informacija, te pozivaju nadležne pravosudne institucije da postupe u okviru svojih nadležnosti jer su evidentne dvije stvari – “lažno predstavljanje i širenje lažnih vijesti”.

Josipović, koji je u tekstu objavljenom na sajtu ATV potpisan kao službenik Agencije za lijekove BiH, rekao je da je izjava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića potpuno neosnovana i moraće pozvati na odgovornost one koji su ga potpuno pogrešno nasavjetovali, a on nakon toga, bez stručne provjere, uznemirio javnost i učinio podrivanje povjerenja građana u zdravstveni sistem Republike Srpske.

Buka

Previous articleAFERA ”KISEONIK”: STANIVUKOVIĆ PODNOSI KRIVIČNE PRIJAVE
Next articleUHAPŠENA DVOJICA KOJI SU PRIJETILI STANIVUKOVIĆU: PRONAĐEN I PIŠTOLJ