MILAN IZ SNSD-a BANJA LUKA MALTRETIRAO ŽENU SA DJECOM NA PARKINGU SNSD-a

Ova kratka ispovijest je preuzeta sa fb Saša Lovrić o drskosti dotičnog Milana iz SNSD Banjaluka na parking prostoru njihove kancelarije.


Kratka priča o SNSD-u. (Pročitajte do kraja, ako želite, dijelite)
Danas, ponukana vremenskim prilikama kakve jesu, odlučim da odvedem djecu u igraonicu Simba. Po dolasku sam se parkirala na parking pored igraonice (gdje se nalazi nedavno zatvorena samousluzna autopraona). Djeca se izigrala, krećemo u auto, a iza auta se uparkirao gospodin/gospodja (ne znajući tad o kome se radi), pa sestra i ja krenemo u potragu za personom koja nas je zagradila iliti svojim parkiranjem sprjecava naš izlazak sa parkinga.

 

U igraonici ne bi niko nesavjestan, pa u povratku ka autu ugledam, na balkonu zgrade gradskog odbora SNSD, dvije ženske osobe koje ljubazno upitah da li slučajno znaju čije je auto tako lijepo uparkirano. Nakon kraćeg razmišljanja, rekoše moguće da je od Milana, pa Milana i pozvaše. Na balkon izlazi izvjesni gospodin Milan sa nastupom: “Đe si se ti to uparkirala?”, Ja odgovorim “Na parking”, Milan kaze “Na parking SNSD-a, a nisi došla u SNSD koliko vidim, ja mu odgovorim, hvala Bogu da nisam u SNSD-u, a tu sam,kao što vidite sa djecom, bili smo u igraonici. “Gospodin” Milan mi kaže da obzirom da sam rekla to “hvala Bogu što nisam u SNSD-u”, da se sad neće pomjeriti čitav dan, da mogu zvati pauk ili šta god hoću, njega boli briga. Počnem da fotografisem auto i da onda pozovem pauka. On mi dobaci da će pozvati i policiju jer ga ja vrijeđam (?!). Tad sam ga pitala i za prezime, ali odgovorio mi je da ko sam ja da mi on kaže svoje prezime.

Međutim, drugi gospodin se pojavio i rekao,”Joooj nemoj meni auto slikati, pomjericu se ja odmah”. Treći momak dolazi (koji im iznajmljuje, navodno, prostor) i počne se izvinjavati, kaze da ga je jako sramota zbog njih i da ce kako se ponašaju, tako i završiti. Moja Danica se rasplakala jer nije znala zašto neki čiko galami, za njom se naravno rasplakala i Katarina jer ne zna ni šta nas je snašlo. Za mene je ovo strašan prikaz stanja u kome se naše društvo nalazi, u kome se nalazi moj grad i u kome SNSD ima pravo da se tako ophodi, prema djeci, prema ženama i uopšte prema nesnsd opredijeljenom čovjeku. Strasno mi je to što je izvjesni Milan sebi dao za pravo ovakvo ponasanje. Ovo je bilo maltretiranje moje djece, sestre i mene od strane pristalica SNSD-a. Naglašavam SNSD jer im je očito dozvoljeno da se ponašaju tako kako se ponašaju, a dozvolili smo im to mi, koji im nismo na vrijeme pokazali zube. #STOPSNSD

Previous article“ONA JE IZGLEDALA SREĆNO”
Next articleNA KOZARI IZGORJELA OPREMA PREDAJNIKA BN TV I RADIJA