TRENER REKAO DA SE SMIRI, A ON GA UDARIO U LICE!?

Pomoćnik je udario trenera usred meča…

IZVOR: YOUTUBE/FUDBAL ZAPADNE SRBIJE, FACEBOOK/VELJKO.SIMIC7/SCREENSHOT

Veliki skandal potresao je srpski fudbal pošto je tokom vikenda na utakmici između Slobode i Sušice, u okviru Srpske lige Zapad, došlo do nezapamćenog incidenta.

Trener golmana užičkog tima Veljko Simić udario je svog trenera Gorana Đukića usred utakmice. Šef stručnog štaba se srušio na zemlju, spale su mu naočare, a Simić je potom pobjegao sa stadiona i prije nego što mu je sudija pokazao karton, da bi nakon svega i policija došla kako bi uzela izjave svjedoka i pokrenula postupak.

U međuvremenu reagovala je i Sloboda i oglasila se saopštenjem u kome je navela da od nadležnih organa očekuje da urade svoj dio posla i da se nadaju da će Simić biti adekvatno kažnjen, dok su oni već učinili šta je u njihovoj moći.

Upravni odbor je odlučio da Simića odmah isključi iz kluba, a šefu stručnog štaba dali su podršku da nastave pobjedničku seriju, pošto je dobra igra sa utakmice sa Sušicom potpuno pala u drugi plan nakon nezapamćenog incidenta.

Za sada traju samo nagađanja o tome šta se zaista desilo, prema jednoj priči Đukić je tražio od klupe da se smiri i ne komentariše, a da je zbog toga bijesno reagovao Simić.

U zvaničnom izvještaju delegata stoji da je do incidenta došlo poslije kratke konfrontacije.

Previous articleOVO SU NAJHRABRIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: PRESKAČU SVAKU PREPREKU
Next articleNEĆEMO SE BRANITI OD OPOZICIJE, MI KREĆEMO U SILOVIT KONTRANAPAD