TRAJE DRAMA OKO MESIJA – NEMA NIJEDNU PONUDU

Najbolji fudbaler svijeta, a niko nema hrabrosti da ga plati!
Razgovori uprave Barselone i fudbalera Lionela Mesija su prijateljski, ali još nema zvanične ponude u vezi novog ugovora.

Kako je danas prenio sajt Gol, u ovoj fazi pregovora nema čvrste ponude, uprkos navodima da je uprava kluba ponudila konkretne uslove jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Ne samo to, nego mu niko nije dostavio ponudu iako je najbolji igrač planete.
Mesijev ugovor ističe 30. juna. On je uoči početka sezone pokušao da ode iz kluba, ali ga je tadašnja uprava u tome spriječila.

Barselona želi da zadrži Mesija, ali čeka opsežnu reviziju svojih finansija kako bi utvrdila koliko može da ponudi 33-godišnjem Argentincu.

Kako se navodi, Mesi želi da ostane, pošto sa novim predsjednikom Đoanom Laportom ima bolji odnos nego sa njegovim prethodnikom Bartomeuom.

Mesi želi da ga klub uvjeri da Barselona ima mogućnost da se sljedeće sezone bori za trofeje. Navodno, Mesi čeka da vidi koji će fudbaleri doći, a koji otići iz kluba tokom ljetnig prelaznog roka. Nezvanično su blizu Memfis Depaj i Žoržinjo Vajnaldum.

(BETA)

Previous articleDOKTORKA NAPRAVILA VELIKI PROPUST
Next articleMOSTAR: UBIO PJEŠAKA, PA POBJEGAO S MJESTA NESREĆE