SKANDAL! ŠAĆIRI OBUKAO JAKNU ZLOGLASNE OVK: PONOVO PROVOCIRA SRBE

Nevjerovatne scene nakon meča Švajcarske i Sjeverne Irske.

Džerdan Šaćiri nalazi se u središtu novog velikog skandala!

Dok je davao izjavu za medije nakon utakmice Švajcarske i Sjeverne Irske, na njemu se našla jakna sa logom UČK, tj. zloglasne Oslobodilačke vojske Kosova, paravojne formacije koja je devedestih izazivala nemire na Kosovu i Metohiji!
Nakon što su Švajcarci pobijedili u kvalifikacijama za Mundijal (2:0), nepoznati čovjek prišao je Šaćiriju i obukao mu jaknu. Tokom nekoliko sekundi u kojima je bio u kadru počeo je da se smije, a to je izazvalo reakciju i samog fudbalera čija se porodica davne 1992. godine odselila iz Gnjilana.

Čovek je prišao i Šaćiriju ogrnuo jaknu:
Reprezentativac Švajcarske nasmijao se zbog ove scene, a kasnije je skinuo jaknu i normalno nastavio da razgovara sa medijima. Nakon ovakvih situacija morala bi da reaguje UEFA, ali je pitanje da li će Švajcarci dobiti ikakvu kaznu zbog bezbjedonosnog propusta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovo nije prvi put da fudbaleri porijeklom sa Kosova ili iz Albanije provociraju neprikladnim gestovima. Sjećamo se kako je to radio Granit Džaka, koji je rukama pravio dvoglavog orla, a sličan gest nekoliko puta napravio je Džerdan.

Podsjećamo, zbog mogućih tenzija Jirgen Klop je svojevremeno odlučio da Šaćirija ostavi u Liverpulu kada je taj tim gostovao Crvenoj zvezdi.

Na jučerašnjim mečevima evropskih kvalifikacija dogodio se još jedan veliki skandal. Utakmicu Švedske i takozvanog Kosova obilježili su navijači koji su isticali zastavu Albanije i transparent ”Kosovo je Albanija”.

Previous articleTESLIĆ: VOZAČ ŠKODE POGINUO U SUDARU SA AUDIJEM
Next articleMI SMO VAS BIRALI STOJIMO IZA VAS