PRIJEDORČANIN U DRESU BIH: SANIČANIN NE MARI ŠTO SU PRIJATELJSKE, NAPRAVITI ŠTO BOLJI REZULTAT

Defanzivac Vojvodine želi dobru partiju reprezentacije u dva predstojeća prijateljska susreta. Reprezentacija BiH okupila se u Sarajevu gdje se priprema za prijateljske mečeve protiv Crne Gore i Danske.

Iako “zmajevi” nemaju rezultatski imperativ u ovim utakmicama štoper Vojvodine i selekcije BIH Siniša Saničanin želi ipak dobar rezultat.
“Svaki igrač koji dobije poziv, nebitno u kojem je to periodu u godini, ne treba da mu bude teško. Mislim da je svakom momku koji je na spisku i koji se odazvao to velika čast i zadovoljstvo. Svi smo mnogo sretni što smo na okupljanju, ima dosta novih momaka. Nadam se da ćemo kroz ovih deset dana odraditi što bolje ove dvije utakmice, odigrati dobro i napraviti što bolji rezultat, iako su prijateljske utakmice”, rekao je Saničanin.

Smatra da će, s obzirom na veliki broj novajlija u reprezentaciji, trebati dosta vremena da se uigraju, ali je ujedno i optimista.

“Nadam se pozitivnom rezultatu, jer u svakoj utakmici koju igramo trebamo ići na pobjedu. Dosta je novih igrača, dosta će se trebati uigravati, ali nadam se da će sve izgledati kako treba. Zdrav sam i nadam se da će svi momci koji su tu biti zdravi i dati 100 posto svojih mogućnosti”, zaključio je Saničanin.

Selektor BIH Ivajlo Petev na današnjem okupljanju „zmajeva“ u Sarajevu najavio je da će protiv Crne Gore i Danske dati priliku svim pozvanim igračima.

Previous articleMOŽDA OVO NISTE ZNALI: BLAGOTVORNA DEJSTVA BLITVE
Next articleJOKAN I MITAR PONOVO ZAJEDNO – TANDEM O KOM SE SANJA