NEOČEKIVANO – TERZIĆ PREUZIMA TOTENHEM

Engleski klub našao Murinjovog naslednika?! Na početku ove sezone malobrojni su znali za njega, a sada ima životnu šansu.

Sezonu je počeo kao pomoćnik Lusijana Favra na klupi Borusije iz Dortmunda, a narednu bi mogao da započne u Londonu! Kakva bi to promjena bila za Edina Terzića (38), koji je neočekivano dobio priliku da predvodi ”Milionere”.

Nakon što im je donio Kup Njemačke, ponude stižu sa različitih strana.

Po informacijama koje su se pojavile, iz Engleske su stigle već tri. Jedna je posebno primamljiva, jer bi Edin Terzić mogao da sjedne na klupu ”Pijevaca”. Trener hrvatskih korijena bi imao priliku da radi u jednom od najvećih engleskih klubova.

Nekadašnji pomoćnik Slavena Bilića gotovo sigurno neće ostati u Dortmundu, iako mu je ponuđeno da se vrati u ulogu asistenta. Stiže Marko Roze, čovjek koji je do sada vodio Borusiju iz Menhengladbaha, a Terzić sebe ne vidi u njegovom stručnom štabu. Takođe, ne želi da radi u nekom drugom njemačkom klubu, iz poštovanja prema Borusiji.

Totenhem bi možda bio idealna sredina. Edin poznaje engleski fudbal jer je Biliću pomagao u Premijer ligi, a očekivanja neće biti toliko visoka jer timu iz Londona predstoje promjene. Moraće da renoviraju igrački kadar, a posebno da obrate pažnju na napad ukoliko ode prva zvijezda tima – Hari Kejn.

Za sada se zna da Rajanu Mejson, prelaznom rješenju nakon smjene Murinja, neće biti ponuđen tako kompleksan posao. Štaviše, Rajan bi u posljednjim kolima Premijer lige mogao da ostavi Totenhem i bez mjesta koje vodi u Evropu…

Nije poznato kako je Edin Terzić reagovao na interesovanje iz Engleske, ali sigurno prija poziv jednog velikog kluba.

Priča se da je pored Totenhema Terzić na meti još dva člana Premijer lige, Njukasla i Kristal Palasa, koji će takođe ući u reorganizaciju tokom predstojećeg ljeta.

Previous articleSVIJET NA NOGAMA, SVI ČEKAMO 1. JUN! PROCURILI TAJNI DOKUMENTI AMERIČKOG MINISTARSTVA OBRANE O NLO!
Next articleGURKANJE SE ZAVRŠILO TRAGIČNO, OTKRIVENI DETALJI