MURINJO NE DOVODI MATIĆA NEGO ALBANSKOG PROVOKATORA

Žoze Murinjo je nedavno preuzeo Romu, obećana su mu značajna finansijska sredstva kako bi renovirao tim, a navodno je jedna od prvih želja bio Nemanja Matić.

Bivši srpski reprezentativac ipak neće stići u Romu, ali pojačanje na mjestu zadnjeg veznog stiže iz Premijer lige. Prema informacijama “Skaj Sportsa”, Murinjo je zainteresovan da dovede jednog od najkritikovanijih igrača sa Ostrva.
To je naravno Granit Džaka, kapiten Arsenala, a prve informacije govore da bi Roma za njega izdvojila tek oko 12 miliona evra plus bonuse.

Arsenal bi za reprezentativca Švajcarske, koji doduše umije i da provocira velikoalbanskim simbolima, želio da zaradi duplo više novca. Ipak, koliko god da dobiju – biće na gubitku pošto su ga u ljeto 2016. godine platili 45 miliona evra Menhegladbahu.

Murinjo posebno cijeni defanzivne vezne fudbalere, pa je tako prije dvije godine Džaku opisao kao “pravog vođu i najvažnijeg igrača Arsenala”.

Ipak, dobar dio navijača “tobdžija” se ne bi složio s tim i odavno žele da mu vide leđa, posebno od kada je bacio dres kluba čiji je bio kapiten. Žoze Murinjo izgleda vidi u njemu nešto što drugi ne vide…

Previous articleKRIVOKAPIĆ STIGAO U BEOGRAD DA PRENESE DVIJE PORUKE
Next articleVUKANOVIĆ: DO SAD SAM PLATIO 90 000KM KAZNI, A PRIJETNJE SMRĆU VIŠE I NE BROJIM