MESIJA ODVELI U TERETANU, ON NIJE ZNAO KAKO SE KORISTE SPRAVE

IZVOR: PROFIMEDIA

Jednostavno Mesi nije imao potrebe da ih koristi. Nikada.

Leo Mesi je prošle noći u dresu Argentine pokazao da je majstor fudbala pošto je postigao jedan od “luđih” golova u karijeri, međutim nikada nije bio ljubitelj teretane za razliku od njegovog najvećeg rivala Kristijana Ronalda koji je opterećen ishranom, mišićima i specijalnim tretmanima koji to prate.

Koliko zapravo Mesi izbegava teretanu i nije je često posećivao dok je igrao za Barselonu, možda najbolje pokazuje primjer po dolasku u Pari Sen Žermen kada su ga odveli u prostoriju sa spravama.
Naime, nakon što je Mesi predstavljen sredinom avgusta u Pari Sen Žermenu, svi su željeli da se osjeća kao kod kuće, pa ga je u obilazak trening centra poveo sin trenera Maurisija Poketina. Sebastijano radi kao trener kod oca, a ostao je u čudu kada je Mesija odveo u klupsku teretanu.

Dok mu je pokazivao sprave sa kojima se fudbaleri sada već u ranom dobu susreću, Mesi za neke nije ni znao za šta služe i kako se uopšte koriste.
Nije u pitanju ništa drugačije nego što ima Barselona, nego jednostavno niko u bivšem klubu nije tražio od Mesija da ih koristi, pošto je “magiju” svakako izvodio na terenu, a “vretenasto” tijelo svakako ga je izdvajalo od prosječnih fudbalera tako da nije morao tome posebno da se posveti.

Ipak, fudbal se mijenja, a Mesi stari, tako da i u Pari Sen Žermenu očekuju od Argentinca da bude i te kako aktivan na spravama za vežbanje, pa i sa onima za koje do skoro nije znao kako se koriste.

Sve to Mesi je prihvatio bez pogovora i po priči kondicionih trenera – radi punim intenzitetom.

Previous articleŠTA SMRDI U LAZAREVU? INSPEKCIJA NA TERENU NAREDNIH DANA
Next articleBOEMSKA ŽURKA: BJELA SLAVIO 58. ROĐENDAN S EKIPOM IZ “TOME”