MESI OTKRIO – BUKVALNO SU GA OTJERALI IZ BARSELONE

Lionel Mesi je prvi put otvoreno pričao o svojoj odluci da karijeru nastavi u PSŽ-u.

Lionel Mesi je ove sezone zaigrao za PSŽ zajedno sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom, ali to nije bio njegov plan. U velikom intervjuu otkrio je da je želio da ostane u Barseloni.
Zapravo je uprava kluba odbila da potpiše ugovor sa njim iako je pristao na smanjenje plate od 50 odsto, a nedavno je Đoan Laporta pričao o tome kako se nadao da bi Mesi mogao da igra za džabe!

“Kada sam se vratio u Barselonu sve je postalo jako komplikovano. Bio sam spreman da počnem novu sezonu u Barsi i onda sam se bez ikakvog plana našao u Parizu”, otkrio je Mesi.

On se poslije osvajanja Kopa Amerike sa Argentinom došao u Barselonu da potpiše ugovor, a u klubu ga je dočekalo odbijanje! Nisu ga više željeli.

“Vratio sam se u Barselonu da se spremim za sezonu i iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je dao Ronald Kuman. Imao sam ideju da potpišem ugovor i da nastavim da treniram odmah i mislio sam da je sve riješeno. Da je ostalo samo da potpišem ugovor. Ali kada sam stigao u Barselonu rekli su mi da je to nemoguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem novi klub, jer Barselona ne može da me plati. To mi je promijenilo planove”, iskren je Mesi.

Planirao je da završi karijeru u jedinoj ekipi za koju je igrao, ali to nije bilo moguće.

“To je bilo jako teško za prihvatanje, morao sam da napustim kuću i moja porodica je morala da se preseli i preokrene svoj život. Kada sam se opraštao bilo je veoma teško. Bio sam zajedno sa porodicom odlučio da ostanem u Barseloni”, dodao je Mesi.

Na kraju se sa PSŽ-om vrlo brzo dogovorio.

“Počeo sam da mislio o mojoj budućnosti i PSŽ mi je ponudio da im se pridružim. Oni imaju fantastičan tim koji može da osvoji mnoge titule u narednim godinama, a uz to sam dobio novo životno iskustvo. Dobio sam i druge ponude, ali moram da priznam da sam se brzo dogovorio sa PSŽ-om, iako je sve moralo da se završi preko noći. Ubijedio me je njihov projekat”, završio je Mesi.

Previous articleŠAROVIĆ OPTUŽIO DODIKA DA OD SRPSKE PRAVI MEĐUNARODNI PROBLEM
Next articleNISMO DONIRALI 204.900 PCR TESTOVA