DEKI OSTAJE! CRVENA ZVEZDA ČUVA STANKOVIĆA: RANO JE ZA ITALIJU

Rano je za Italiju, prvo Liga šampiona u Beogradu!

Trener Crvene zvezde neće prihvatiti ponude italijanskih klubova koje su se pojavile prethodnih nedelja. On ostaje u Beogradu i crveno-bijele će voditi ka evropskoj eliti.

Sada je zvanično, Dejan Stanković ostaje trener Crvene zvezde do juna 2024. godine!
Stanković je u decembru 2019. godine potpisao na dvije i po sezone sa srpskim šampionom, a sada je došlo vrijeme za drugi ugovor. Nezvanično, po novom ugovoru zarađivaće nešto više novca, oko 600.000 evra godišnje.

Po dosadašnjem ugovoru zarađivao je 480 hiljada evra za sezonu, ali je primanja redukovao tokom pandemije korona virusa. Kao i ostali čelnici kluba, Stanković je pristao na smanjenje plate.

Dejan Stanković je tokom godinu i po dana na klupi Crvene zvezde osvojio dvije šampionske titule, a ove sezone imaće priliku da podigne pehar i u Kupu Srbije. Srpski šampion posljednju utakmicu sezone igra protiv najvećeg rivala, u najmasovnijem domaćem takmičenju.

Mladi trener crveno-bijelih napredovao je iz utakmice u utakmicu za prethodnih godinu i po dana. Koliko su zadovoljni radom Stankovića često su isticali Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić, pa nije neobično što mu je ponuđen produžetak sradnje. Sada na miru može da se planira ljetni prelazni rok…

Sampdorija i Udineze ostaju praznih šaka, a trener koji je predvodeći Zvezdu namučio slavni Milan u nokaut fazi Lige Evrope ostaje na klupi srpskog tima. Novi izazovi su pred bivšim kapitenom Crvene zvezde.

Previous articleBOGATAŠ KUPIO KLUB I U STARTNIH 11 UBACIO SINA: ON IMA 126 KILOGRAMA, A JEDAN DETALJ JE POSEBAN
Next articleSIPA U CIK: PRETRES DOKUMENTACIJE O GLASANJU POŠTOM