DA JE ĐOKOVIĆ OVO URADIO – RAZAPELI BI GA!

Fudbalska atmosfera u Njujorku, a da je Tijafo neke druge nacionalnosti – bio bi izviždan.

Američki teniser Frensis Tijafo nije uspio da se plasira u četvrtfinale US Opena uprkos tome što je na stadionu “Artur Eš” imao glasnu podršku, kao da su uz njega bili fudbalski navijači.

“Hranio” se time Tijafo, u nekoliko trenutaka prelazio granicu dobrog ukusa, ali je na kraju izgubio od Feliksa Ože-Alijasima koji ga je pobijedio u četiri seta – 4:6, 6:2, 7:6, 6:4. Meč je trajao tri i po sata, a Tijafo je više puta učinio stvari zbog koje bi njujorška publika “razapela” druge tenisere, recimo Novaka Đokovića?
Tako je sudija prekinuo jedan poen u trećem setu pošto je Ože-Alijasimu ispala loptica iz džepa, zbog čega je Tijafo bijesno reagovao i čak “prijateljski” udario arbitra u nogu – i to više puta!?

Publika naravno nije to primijetila, bila je na strani Amerikanca, a ni sudija nije želio da mu se zamjeri.

Pogledajte!


Tijafo, za koga Amerikanci kažu da je harizmatičan, pravio je već dosta ludorija na US Openu, tako da je nakon pobjede nad Rubljovim u trećem kolu odlučio da skine majicu, pokaže mišiće kao Lebron i da se popne na reklame – kako bi bio bliži publici, koja je to s oduševljenjem prihvatila.

Opet, nije zgoreg podsjetiti da ista publika u Njujorku ne oprašta Đokoviću ni kada pusti glas nakon napornijeg poena, govoreći da to nije lijepo i da mora da bude miran i kada u njemu kuljaju emocije.

Izgleda da je samo trebalo da bude Amerikanac i oprostili bi mu?


Podsjetimo, Novaka Đokovića već u noći između ponedeljka i utorka (od 1 ujutru) očekuje duel sa američkim teniserom Bruksbijem, tako da ko zna kako će tek sad publika reagovati jer je cijeli turnir protiv najboljeg na svijetu.

Previous articleĐUKANOVIĆ OD FAKTORA MIRA DO EKSTREMISTE SA ELEMENTIMA TERORIZMA
Next articleNOVI DETALJI U SLUČAJU ” KAJAK TERASA”