BORAC DANAS OVJERAVA ŠAMPIONSKU TITULU U M:TEL PREMIJER LIGI BIH

Od 17.00 na Gradskom stadionu u Banjaluci, crveno-plavi dočekuju Tuzlu siti i eventualnom pobjedom će osigurati šampionski trofej kolo prije kraja prvenstva Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su domaćini izabranicima Husrefa Musemića u 32. kolu m:tel Premijer lige BiH i sa tri boda bi postali prvaci, drugi put u klupskoj istoriji, a trofej će biti proslavljen čak i Kamerunu.

Trener Borca Marko Maksimović u najavi susreta je sa poštovanjem govorio o rivalu i izrazio nadu da će Banjalučani poslije utakmice imati veliki razlog za zadovoljstvo.

Njegov kolega sa klupe Tuzlaka Husref Musemić, koji je legenda Sarajeva i Crvene zvezde, istakao je da Tuzlaci u Banjaluku dolaze da igraju fudbal i da pokušaju da ostvare pobjedu.

A da li će pokvariti pripremljeno slavlje, to ćemo saznati oko 19 časova.
Fudbalski savez BiH dozvolio je publici povratak na stadione, pa će crveno-plavi imati veliku podršku s tribina s obzirom da su u petak “planule” ulaznice. Naravno, Borac će imati podršku i najvatrenijih navijača – Lešinara, na utakmici, koju će suditi Prijedorčanin Zoran Grbić.

Previous articleBIJELJINA: MALOLJETNICA TEŠKO POVRIJEĐENA, PALA SA PETOG SPRATA
Next articleTESLIĆ: POKUŠAJ SAMOUBISTVA