ALEKSEJ, TI SI ČUDO! PARTIJA KARIJERE SRBINA, IGRAO SE KLIPERSIMA

Sasuo im 6 trojki, nisu mu mogli ništa! (VIDEO) Kakav meč za kraj sezone!

Aleksej Pokuševski je sačuvao najbolje za kraj i u posljednjem meču godine je odigrao fenomenalno i uspio je da postigne rekord karijere.

Srpski košarkaš je počeo meč, igrao je na mjestu plejmejkera i na kraju je završio sa 29 poena, 8 skokova i 2 asistencije.

OKLAHOMA SITI – LOS ANĐELES KLIPERS 117 – 112 (35:26, 27:34, 24:28, 31:24)

U meču karijere za srpskog košarkaša on je radio sve na terenu, davao je poene, asistirao je, skakao, ali je najimpresivniji bio u šutu za tri poena. Postigao je čak šest trojki!


Klipersi koji su odmarali svoje zvijezde nisu mogli ništa mladom Srbinu koji je trojkom riješio meč u finišu i prelomio ga u korist Oklahome!

“Trener mi je vjerovao, saigrači su mi vjerovali, uzeo sam taj šut i ušao je”, kratko je prokometarisao Aleksej taj potez poslije utakmice.


Osim njega u redovima Tandera sjajni su bili Hol i Braun sa dabl-dabl učincima. Džoš Hol je imao 25 poena i 10 skokova, a Mozes Braun je došao do 24 poena i 18 skokova.

Pokuševski ovu sezonu završava partijom karijere, a na kraju njegove ruki brojke izgledaju impresivno. Imao je 8,2 poena, 4,7 skokova i 2,2 asistencije po meču u ovoj godini.

A tek nas čeka ono najbolje od njega!

Previous articleVODEĆI INDIJSKI VIRUSOLOG PODNIO OSTAVKU
Next articleSELFI IH ODVUKAO PRAVO U SMRT