TRUDNOĆA JOJ LIJEPO STOJI

Katarina Grujić uživa u trudničkim danima, a evo šta je promijenila u imidžu (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić Gobeljić pokazala je koliko uživa u trudničkim danima i podijelila snimak na društvene mreže.
Ona je posjetila frizera, skratila kosu i pokazala svoj novi imidž, koji je oduševio njene pratioce. Katarina je inače u osmom mjesecu trudnoće a fudbalerom Markom Gobeljićem, a trudila se sve da sakrije od javnosti. Ipak, sada ponosno pokazuje stomačić.
Podsjetimo, Katarina je nedavno organizovala tajno vjenčanje, pa otkrila da joj se život nije mnogo promijenio otkako je postala gospođa Grujić Gobeljić.

– Nije ovo nikakva promjena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još ljepše. Mislili smo da će biti dječak, a kada smo saznali da će biti djevojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje. Meni su se ove godine ipak desile najljepše stvari. Vjerila sam se, saznala da sam trudna, a onda se vjenčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvijek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvijek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života -priznala je nedavno pjevačica.

Previous articleSUTRA NA PLANINAMA MOGUĆ SNIJEG
Next articleŠAROVIĆ OPTUŽIO DODIKA DA OD SRPSKE PRAVI MEĐUNARODNI PROBLEM