STAR SAM, ŽIVIM OD SOCIJALNE POMOĆI

Zvijezda serije, “PRIJATELJI” ne govori sa OCEM, devet godina se nisu vidjeli! Pol Leblank se oglasio i rekao šta mu je na duši.

Otac zvijezde ”Prijatelja”, Meta Leblanka, Pol otkrio je da njegov sin ne želi sa njim da razgovara već devet godina.

Pol tvrdi da su se posvađali oko novca i motocikla. Kako bi ostao povezan sa sinom, gleda reprize serije, jer tvrdi, njegov sin ne želi da se javlja na telefon kada ga on pozove ni da odgovara na poruke koje mu šalje.

“Već devet godina nemamo nikakav kontakt i teško je vjerovati da se to zaista dogodilo” – požalio se Metov otac britanskim medijima.

“Ne mogu više ući u svoju kuću zbog novca i motocikla. Star sam čovek i živim od socijalne pomoći. Da nisam cijelog života štedio, ne bih imao od čega da živim” – otkrio je.
Na pitanje o situaciji sa ocem, Metov portparol kazao je da je sve složenije nego što se čini jer je Pol glumca i njegovu majku napustio kad je bio beba. Pol je isto tako podjelio šokantnu činjenicu da mu je sin poslao samo jednu čestitku za rođendan u životu.

“Stalno mu šaljem poruke, a kada sam mu se javio ove godine, potpuno me ignorisao” – rekao je i dodao da je Met uvijek bio mamin sin i da se zbog toga često svađaju i da se nada da će se pomiriti dok ne bude prekasno.

“Nedostajaću mu kad me više ne bude” – rekao je i dodao da neće gledati specijal o ”Prijateljima”.

“Imam samo jedan TV kanal. To je ionako glupa serija za mlade” – zaključio je.

Previous articleJOKAN I MITAR PONOVO ZAJEDNO – TANDEM O KOM SE SANJA
Next articleKRIVOKAPIĆ STIGAO U BEOGRAD DA PRENESE DVIJE PORUKE