SOCIOPATSKA MISICA ISPRIČALA SVE O SVOM POREMEĆAJU LIČNOSTI

Varala sam gotovo sve momke i nisam osjećala grižnju savjesti

Iako joj grižnja savjesti ne predstavlja problem, pokušava ne ponoviti istu grešku dva puta
Misica koja pati od antisocijalnog poremećaja ličnosti tvrdi da je zbog svoga stanja varala gotovo sve momke i da pritom nije osjećala grižnju savjesti, piše The Sun. Na svom YouTube kanalu objavila je video pod nazivom “Intervju sa sociopatkinjom” u kojem je progovorila o svom mentalnom zdravlju.

Kanika Batra (26), finalistica izbora za Miss Australije, tvrdi da ju je procijenilo desetak psihijatara koji su zaključili da ima “antisocijalnu i narcističnu osobnost”. Simptomi uključuju manjak empatije, zanemarivanje drugih te sklonost laganju i manipulaciji.

Tvrdi kako joj je teško biti “moralno dobra” osoba i da joj je lakše biti nevjerna, posebno zato što nikad ne osjeća krivnju i sram zbog svojih postupaka. Trenutno je zaručena za dečka Sama iako priznaje da je prevarila trojicu od petorice prijašnjih partnera.

“Nisam osjećala krivnju. Nisam došla kući i prevrtala se po krevetu noću jer sam izdala nečije povjerenje. Nama je lako isključiti taj dio mozga”, otkrila je.

Kanika kaže da pokazuje svoju “zlu stranu” ljudima koji su je povrijedili i da zna biti “poprilično osvetoljubiva”. Iako joj grižnja savjesti ne predstavlja problem, pokušava ne ponoviti istu grešku dva puta.
“Zadovoljna sam životom, ali mislim da ne osjećam sreću na isti način kao obični ljudi”, priznala je.

‘Bombardiranje ljubavlju’
Iako pokušava biti iskrena s muškarcima, svoju dijagnozu ne otkriva dok se ne zbliže. Tvrdi kako ih zbog svog stanja “bombardira ljubavlju”, odnosno pretjerano ih zasipa pažnjom i afekcijom.

“Na taj način ih upoznajemo. Ne znamo se kontrolirati na taj način pa stalno šaljemo poruke kako bismo saznali sve o njima i želimo stalno biti s njima. Na taj način pokušavamo saznati kakva bi nam bila veza. Mislim da mogu voljeti kao svi drugi bez obzira na moj poremećaj”, smatra australska misica.
Oponašanjem drugih naučila je emotivne odgovore, a sebe je izgradila na identitetima bliskih osoba. “Kada biste sve to uklonili, u srži ne bi ostalo ništa. Jako tužno”, objasnila je. Tvrdi da je morala naučiti kako češće treptati jer bi ponekad neprekidno gledala druge ljude u oči i time ih izbezumila.

Kanika ne želi djecu dok ne odradi “kompletnu terapiju” i bude sigurna da može biti uz njih “fizički, emotivno i financijski”.
Njen video pregledan je više od 110.000 puta, a tisuće korisnika hvale je zbog iskrenosti.

“Imam osjećaj da gledam najiskreniju ženu na svijetu”, “Nemaš pojma koliko pomažeš drugima da razumiju ovaj poremećaj. Cijenimo tvoju jedinstvenost i iskrenost”, “Njen izraz lica govori sve”, “Kao terapeutkinji dala si mi drugačiji uvid u antisocijalni poremećaj ličnosti. Hvala što si progovorila o toj temi i podijelila svoje iskustvo”, neki su od komentara na YouTubeu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanika Batra (@kanikabatra)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanika Batra (@kanikabatra)

Previous articleHIT SNIMAK SA SRPSKIH TERENA – KAMERMAN, JE L’ BIO PENAL? KO SUZA!
Next articleŽENE OTKRILE KAKVO PONAŠANJE MUŠKARACA IM JE UŽASNO ODBOJNO!