PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU DVE PJEVAČICE

Bile su nerazdvojne drugarice, onda su im se putevi razdvojili!

Slađa prekinula prijateljstvo sa pjevačicom!
Pjevačica Slađa Alegro pričala je u emisiji “Premijera vikend specijal” o druženju sa kolegama, otkrila da li ima sujete na estradi, a posebno se osvrnula na dugogodišnje prijateljstvo sa Sekom Aleksić.
Popularna pjevačica je tom prilikom progovorila i od prekidu prijateljstva sa koleginicom Andreanom Čekić.

– Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, koleginicom. Andreanu navedem kao nekog sa kim je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvek tu da pohvale. Sa Sekom, Cecom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi porodica – rekla je Slađa.
O tome kako izgleda druženje sa Sekom, Slađa je rekla:

– Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu, izbegavamo neke ružne teme, Sekina porodica je uvek vedra i nasmejana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vreme deci za spavanje. Spremamo hranu, lepo pojedemo, nas dve o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto – ispričala je pjevačica

Previous articleKOLIKO ČESTO TREBAMO PRATI PIDŽAME?
Next articleSNIMANJE ZVIJEZDA GRANDA SE OBUSTAVLJA